LJUBA IZAŠLA IZ PAROVA PA IZNELA SVE TAJNE: Miljana  je BOLESNIK koji se samopovređuje!
Foto: Nemanja Pančić

Progovorila

LJUBA IZAŠLA IZ PAROVA PA IZNELA SVE TAJNE: Miljana je BOLESNIK koji se samopovređuje!

Stars -

Kik-bokserka Ljuba Pantović je po napuštanju rijalitija "Parovi" rešila da obelodani tajne pojedinih učesnika najgledanijeg šou-programa na ovim prostorima.

Iako je Nišlijka Miljana Kulić optužila Ljubu, Dalilu Mujić i Jelenu Krunić da je fizički maltretiraju i uz to kao dokaz priložila silne modrice na svojim rukama, Pantovićeva ove njene tvrdnje oštro negira i iznosi pozadinu ovog slučaja.

"To je devojka sa šifrom. Jedan bolesnik koji sve provocira. Ona ide za ljudima i zvoca. Izmišlja neke pesme sa tekstom kojima me provocira. To je jedno zlo i pokvareno stvorenje. Ja sam joj našla slabu tačku, a to je da se plaši bolesti i smrti, verovatno zato što je i sama bolesna na svoj način. Ona je osoba koja sama sebi nanosi povrede. Ona to radi svaki put čim joj se ukaže prilika, zloupotrebljava tajnu sobu, tamo se povređuje i štipa, verujte mi na reč. Ja sam nekoliko dana pratila šta radi i šta se dešava sa tim njenim modricama pošto stalno nosi nešto kratko. Pamtila sam kada se pojavljuju i gde se pojavljuju i shvatila da ih ona sama sebi stvara. Da joj neko pravi one podlive, tog bi do sada kaznila produkcija. Svi smo doneli isti zaključak - da ona sve sama radi. Čak se jednom izletela i rekla da će namerno da optuži mene i Jelenu Krunić", tvrdi prvakinja u fitnesu i nastavlja da razotkriva Nišlijku, sa kojom se svakodnevno sukobljvala pred auditorijumom:

"Higijena joj je loša. Videla sam možda pet puta za mesec dana da se okupala. Smrdi kao tvor. Produkcija kaže da se Miljana plaši zatvorenog prostora, navodno, pa zbog toga ne ide u izolaciju", uverava nas Pantovićeva.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Sportkistkinja ne želi da komentariše pismo Aleksandra Čabarkape u kojem tvrdi da je bio sa njom u vezi.

"To je jedna izlizana priča. Neću da dajem nikome medijski prostor. Ja sam neko i nešto i mogu da dobijem medijski prostor na drugi način, a o nebitnim ljudima više neću da pričam. To je bedna tema koja ne zaslužuje pažnju", odlučna je Ljuba u svojoj nameri da sačuva svoj privatni život, te ni o svom partneru Mirku Periću, odnosno o njegovom hapšenju, ne želi da kaže ništa:

"Sve što se tiče drugih ljudi treba njih da pitate. Sve je u redu u našoj vezi, onako kako je bilo i pre rijalitija. Na naš odnos ne mogu da utiči ni ljudi, ni novine. On mene zna kao Ljubu Pantović privatno i to je njemu dovoljno. Toliko o njemu", izričita je Ljuba. Kako je otkrila, Ljuba planira da narednih dana završi neke poslovne obaveze u Beogradu i da se već za vikend vrati svom dečku Mirku, koga se mnogo uželela. Takođe, ona je rekla i da postoji šansa da se ponovo nađe pred kamerama u vili "Parova".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo/Dušan Panajotović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track