(FOTO) ACA LUKAS POPIO MALO VIŠE: Baš sam cirke!
Foto: Dragana Udovičić

Folker se opustio na Kopu

(FOTO) ACA LUKAS POPIO MALO VIŠE: Baš sam cirke!

Stars -

Moram da sednem, a vas hoću da izbacim pijane odavde, nećete moći da nađete vrata, rekao je Aca publici

Aca Lukas održao je spektakularan koncert na Kopaoniku, na kojem se opustio i malo više popio.Jedna od najvećih zvezda na Balkanu nastupio je u okviru festivala Mjuzik vik u hotelu „Grand“.Kafanska atmosferaBaš kao i svaki Acin koncert, i ovaj se pretvorio u pravu žurku, na kojoj se i on sam fenomenalno proveo. Lukas je u jednom trenutku sa čašom seo na stolicu i napravio kafansku atmosferu.- Malo sam se napio, moram da sednem - rekao je Aca uz osmeh.Lukas nije hteo da pije sam, pa je tako i publici poručio da će i oni ići četvoronoške kući.- Hoću da vas izbacim pijane odavde, nećete moći da nađete vrata - poručio im je Lukas.

Lumperajka do zore

Aca je održao koncert za pamćenje, a publika je bila oduševljena njegovom iskrenošću, ali i činjenicom da nije napravio nijednu pauzu. Pevao je bez prekida dva sata, a alkohol mu je samo pomogao da se opusti i atmosferu dovede do usijanja. Sutradan oko podneva je napustio hotel.

Među najveselijima na njegovom nastupu bila je Tijana Dapčević. Pop pevačica obožava narodnjake, pa je s drugaricom, voditeljkom Adrianom Čortan cele večeri đuskala, a sve je posebno iznenadilo to je što je znala sve Lukasove pesme.

A sad adio... Lukas juče oko podneva napustio Kopaonik
A sad adio... Lukas juče oko podneva napustio Kopaonik

Samo veseloI KOLE SE OPUSTIOVlasnik „MK grupe“ Miodrag Kostić provodio se na Acinom koncertu, koji se održavao u njegovom hotelu, uživajući u društvu prijatelja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEZABORAVAN PROVOD: Aca Lukas ODUŠEVIO publiku na Kopaoniku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track