(VIDEO) VODITELJKA PAROVA I DALILA SE POSVAĐALE: Razlog BRUTALNE prepirke je RAT u JUGI...
Foto: Printscreen

(VIDEO) VODITELJKA PAROVA I DALILA SE POSVAĐALE: Razlog BRUTALNE prepirke je RAT u JUGI...

Stars -

U vili "Parova" došlo je do žestoke svađeDalile Mujić i voditeljke Jovane Jeremić, a povod svađe je bio rat koji je zadesio Jugoslaviju tokom devedesetih godina.

U emisiji "Vruća stolica" u kojoj je Jeremićeva postavljala pitanja Branki Okuki koja živi u Sarajevu, voditeljku je zanimalo kako su ona i njeni roditelji podneli ratno stanje i da li je izgubila svoje bližnje.

Ovo se nije dopalo Dalili koja je upitala voditeljku zašto priča o ratu u emisiji, kada se rat davno završio.

"Ja ovde vodim emisiju. Nećeš se ti mešati u ono o čemu ćemo mi da pričamo. To je moj stav i stav produkcije i ako ti se ne sviđa idi u izolaciju", rekla je Jeremićeva nakon čega je Mujićeva otišla u izolaciju.

Dalila i drugi put napusta emisiju ZBOG VODITELJKE by SteelT2010

Branka je nakon toga ispričala svoju životnu priču.

"To je bio najgori period. Provodili smo dane u jednoj prostoriji i nismo mogli da izađemo. Mama je izgubila dva rođaka kada ih je ispred kuće pogodila granata. Nakon rata je imala i psihičkih problema, što i logično. Bilo je zaista strašno", ispričala je Branka.

Kasnije se Dalila vratila iz izolacije i obratila voditeljki."Rat je započet i narod je ginuo upravo zbog takvih kao što si ti, koji iz stolice komentarišu". kazala je Mujićeva, a voditeljka joj je oštro uzvratila.

"Ma, daj, molim te. Dalila, sedi tamo da te ne čujem. Nećeš ti ništa pričati, nije ovo tvoja emisija", rekla je Jovana i tako završila raspravu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track