OPET LJUBI SPORTISTU: Nina Radulović se vratila teniseru
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Voditeljka opet ljubi sportistu

OPET LJUBI SPORTISTU: Nina Radulović se vratila teniseru

Stars -

Radulovićeva i Filip Krajinović sastali su se u jednom zemunskom restoranu. Obnovili su vezu, a ona je prethodno ostavila vojnika, s kojim je bila nekoliko nedelja

Nina Radulović Lečić (30) pomirila se s teniserom Filipom Krajinovićem (25)! Pre nego što se vratila sportisti, voditeljka je ostavila vojnika s kojim je bila nekoliko nedelja.Kako Kurir saznaje, bivša žena Branislava Lečića krajem prošle nedelje u večernjim satima je bila s teniserom u jednom zemunskom restoranu.Svestan grešakaPrema rečima očevidaca, Nina nije skidala osmeh s lica dok ju je Krajinović ljubio i držao za ruku.- Delovali su zaljubljeno i srećno. Sedeli su za stolom koji je bio u uvučenijem delu restorana. Dugo su pričali, smejali se, a onda su počeli da se ljube preko stola i drže za ruke. Zadržali su se oko dva i po sata - otkriva naš izvor, koji je bio na licu mesta.

Inače, Filip je inicirao viđenje s Ninom čim je iz Monte Karla došao u Beograd.- Krajinoviću nije bilo svejedno jer je mnogo zavoleo voditeljku i želeo je da se vidi s njom. Svestan je grešaka koje je nesvesno pravio zbog ljubomore i spreman je da ih ispravi. S obzirom na to da je i teniser mnogo nedostajao Nini, odlučila je da obnovi vezu s njim. Ne viđaju se svakog dana jer je Filip maksimalno posvećen treninzima, ali kad usklade svoje obaveze, vreme provode zajedno - kaže naš izvor i dodaje da su jedno drugo upoznali i sa svojim prijateljima.Samo sportPozvali smo tenisera za komentar, ali on i dalje ne želi da komentariše svoju privatnost.- Moj odgovor je kao i uvek, ne komentarišem ništa osim sporta. Hvala - rekao je Krajinović, a Nina se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track