IZBEGAVAJU BILO KAKAV KONTAKT: Nataša i Ljuba neće da se sretnu ni na sudu!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

Završena priča

IZBEGAVAJU BILO KAKAV KONTAKT: Nataša i Ljuba neće da se sretnu ni na sudu!

Stars -

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović nakon odluke da se razvedu ne žele da vide jedno drugo. Kako saznajemo, do njihovog susreta neće doći ni na sudu!

Otkako je pevačica prošlog četvrtka podnela zahtev za okončanje njihovog dvogodišnjeg braka, bivši par niti se video niti čuo. Da izbegavaju svaki kontakt, govori činjenica da se neće pojaviti na ročištu. Datum početka brakorazvodne parnice još uvek nije poznat, ali, kako nam kaže dobro obavešteni izvor, direktor „Pionirskog grada“ se svakako neće pojaviti na sudu.

- Ljuba je svom advokatu dao punomoćje po kojem on ne mora da dođe na ročište. Pošto se on i Nataša razvode sporazumno, izostanak obe strane je moguć. Bitno je da dođu njihovi advokati. Još uvek ne znam da li će se Nataša pojaviti, ali postoji mogućnost da u njeno ime to završi njen advokat - kaže naš izvor blizak uskoro bivšem bračnom paru.S obzirom na to da Nataša i Ljuba nemaju zajedničku imovinu niti zajedničko dete, njihov brak će najverovatnije biti razveden već na prvom ročištu.- Ne spore se ni oko čega, tako da će se sve brzo rešiti. Komplikovanije je kada par ima zajedničku imovinu i dete, a naročito je teško kad jedan supružnik tuži drugog - završava naš izvor.Da će za advokate razvod bivših supružnika biti laka stvar, potvrdio je i Natašin zastupnik Nemanja Aleksić.- Gospođa Bekvalac je prihvatila moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, razvod bude sporazuman. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović nemaju decu i ne dele imovinu, što za mene kao njenog advokata situaciju čini još lakšom - rekao je Aleksić.

Sestri čestitala rođendanKRISTINA JE MOJA JAČA I BOLJA POLOVINANataša je na Instagramu čestitala sestri Kristini 31. rođendan. Pesmicu za divan dan otpevala joj je zajedno sa ćerkom Hanom, drugaricom i Mikijem Mausom.- Mojoj boljoj i jačoj polovini, mom saborcu i sestri srećan rođendan. I ne zaboravi, mi smo Robin Hud i Džon, veseli drugari. Morala sam Mikija da zamolim da ti otpeva rođendansku pesmu - napisala je Nata.Podsetimo, Ljubi, koji je rođen na isti dan kao i Kristina, Nataša nije čestitala rođendan.

NATAŠA BEKVALAC PREKINULA KONTAKTE: Ljubi ni rođendan nije čestitala!

N. J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track