DRAGANA MIRKOVIĆ NA KROVU EVROPE: Folk kraljica snimila spot za pesmu “Samo mi je dobro”
Foto: Promo

Novi hit

DRAGANA MIRKOVIĆ NA KROVU EVROPE: Folk kraljica snimila spot za pesmu “Samo mi je dobro”

Stars -

Folk zvezda Dragana Mirković čak i kada je na odmoru misli na svoju armiju fanova što je još jednom potvrdila prilikom porodičnog zimovanja na Mon Blanu snimivši veličanstvene kadrove za novi spot „Samo mi je dobro“.

Tokom deset dana koliko je boravila na najvišoj planini Evrope, Dragana je zabeležila dokumentarne kadrove kojima je ovekovečila prelepe alpske pejzaže, snimila sebe tokom svakodnevnih aktivnosti kao što je vožnja kočijama, ali još jednom pokazala i da je spremna da uvek ode korak dalje pa će gledaoci u spotu moći da je vide i kako - upravlja helikopterom! I to sve vreme pevajući... Sve ovo zabeležio je okom kamere poznati francuski filmski stvaralac Didije Lakroa kome je balkanska zvezda bila izuzetno inspirativna, tako da je snimljeno dovoljno materijala za manji dokumentarni film a samo najbolji kadrovi našli su se u spotu.

-Uvek sam se trudila da svojoj publici priredim nova iznenađenja jer je njihova podrška nešto što me je održalo sve ove godine i ovo je moj način da im se zahvalim za svu ljubav, pažnju i pozitivnu energiju koje mi daju. Na spotu se dugo i predano radilo, jer osim dokumentarnih kadrova sadrži i inserte snimane u „DM Sat“ televiziji kao i scene u kojima igram i pevam praćena učesnicima takmičenja „Pinkove zvezde“. Želela sam da, kao što i sam naslov pesme kaže, zabeležim neke lepe trenutke iz mog života i nadam se da će publika uživati kao što sam ja uživala dok sam ovo snimala – rekla je Dragana, kojoj je predah sa porodicom dobro došao i da „napuni baterije“ jer će je tokom narednih meseci osim snimanja emisija, promovisanja pesama i rada na novim spotovima čekati i druženje sa publikom jer je folk kraljica na radost vojske obožavalaca odlučila i da se vrati koncertnim aktivnostima te se tokom proleća očekuje početak njene velike balkanske turneje pod nazivom „Od milion jedna“!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track