(FOTO) NATAŠA BEKVALAC IMA I TREĆU SESTRU: A kad vidite njene ćerke pašćete u nesvest
Foto: Printskrin Instagram

Lepotice

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC IMA I TREĆU SESTRU: A kad vidite njene ćerke pašćete u nesvest

Stars -

Natašina i Kristinina starija sestra Dragana podjednako je lepa i uspešna, a o lepoti njenih ćerki će se pričati danima.

Nataša Bekvalac, zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri spada među najpopularnije pevačice na našim prostorima. Zahvaljujući svojoj lepoti, ali i neverovatnoj energiji Nataša se uvek nalazi u centru medijske pažnje, a ovih dana najviše se priča o njenom drugom razvodu od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića. Ipak, Nataša je u teškim trenucima najviše posvećena svojoj mezimici Hani.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Natašina mlađa sestra Kristina, modna dizajnerka, javnosti se predstavila učešćem u rijaliti programu Survivor. Tada je prikupila brojne simpatije, a očigledno je da po lepoti ni malo ne zaostaje za Natašom. Izuzetno uspešna u svom poslu, Kristina očekuje sa svojim suprugom Ivom Martinovićem i drugo dete, dok već imaju naslednicu Petru, piše Story.rs.

Nataša i Kristina (Foto: Damir Dervišagić)
Nataša i Kristina (Foto: Damir Dervišagić)

Nataša i Kristina su izuzetno vezane, a svoju emociju prenose na svoje naslednice Hanu i Petru. Međutim, ono što je manje poznato jeste da Nataša i Kristina imaju stariju sestru Draganu koja se ne eksponira u javnosti. Baš kao i Nataša i Kristina, i Dragana je plavuša anđeoske lepote, a njena kratka kosa ističe njene savršene crte lica. Kao i njene mlađe sestre i Draganina profesija je usmerena ka polju lepote. Najstarija sestra Bekvalac ima svoj studio lepote i izuzetno je uspešna u svom poslu.

Dragana i Nataša (Foto: Instagram)
Dragana i Nataša (Foto: Instagram)

Iz braka sa Dragana Mihailom Šekularcem ima dve odrasle ćerke koje su takođe jako vezane, a kada je reč o lepotu nemoguće je utvrditi koja je lepša. Jedno je sigurno, Dragana je ponosna na svoje naslednice.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

(Story.rs.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NATAŠA POTPISALA RAZVOD, A ONDA LJUBI POSLALA PORUKU: S njom si bio juče, s njom nastavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track