SPEKTAKL: Pokazali su da su stvarno super ljudi!
Foto: Promo

Uzbudljiva noć na TV Prva

SPEKTAKL: Pokazali su da su stvarno super ljudi!

Stars -

Prva epizoda spektakularnog šoua „Super ljudi“ na TV Prva ostavila je bez daha i žiri, čiji su članovi Anđelka Prpić, Zrinko Tutić, Branko Đurić Đuro i doktor Vuk Aleksić, i publiku u studiju i pored malih ekrana.

U drugoj epizodi prvi je nastupio Darko Đorđević, koji je dobio neverovatan zadatak - da upamti i zatim spoji 24 para blizanaca koji su prethodno razmešteni, kao u igri memorije.

Šokirani žiri
Šokirani žiri

Relja Šnajder je nastupio drugi, sa zadatkom da zapamti brojeve zelenih polja na konstrukciji nalik mostu, sačinjenoj od 70 zelenih i crvenih polja, i prevede svog oca preko zelenih polja na mostu, pri čemu - ako zgazi na crveno - propada.Treća takmičarka, Matea Trošalj, koja je vezanih očiju opipavala gole mišice bodi-bildera, uspela je da samo na osnovu dodira prepozna odabrane predstavnike, bez daljeg pipanja.

Kosta Kuzmanović sabrao sve tačkice na dominama
Kosta Kuzmanović sabrao sve tačkice na dominama

Četvrti je nastupio Ivan Starčević, koji je demonstrirao sposobnost formiranja jedne od dve odvojene slike, spajajući dve prikazane slike u jednu, u mislima. Zadatak je bio da otkrije koja su tri kvadratića zamenjena od ukupno 12.348 kvadratića na obe slike!Kosta Kuzmanović je nastupio peti. Pokazao je kako je moguće stići niz od 60 domina koje se ruše i sabrati sve njihove tačkice u konačan zbir!Poslednji su nastupili Damjan Klemenčić i Ilija Jocović koji je trebalo da saberu zbirove različitih nizova brojeva. Zadatak se pokazao kao pretežak za oba kandidata, ali ipak je bolji bio Damjan.

Fantastični Ivan Starčević
Fantastični Ivan Starčević

U završni duel su, po izboru žirija, ušli Darko, Matea i Ivan, da bi nakon još jednog matematičkog obračuna i glasanja publike kao pobednik druge epizode bio izabran Darko Đorđević.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track