Milica Pavlović: Plakala sam dok su me ponižavali
Foto: Story

EMOTIVNA ISPOVEST I EKSKLUZIVNE SLIKE

Milica Pavlović: Plakala sam dok su me ponižavali

Stars -

Atraktivna pevačica koja je četiri i po godine na muzičkoj sceni, prvi put otvoreno govori tome kako je njen put od anonimnosti do popularnosti bio isprepleten uspesima i veoma bolnim iskustvima zbog kojih je poželela da odustane od svog sna.

Mlada pevačica Milica Pavlović (25), koja je karijeru počela kao finalista šeste sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ubrzo nakon toga izborila se za svoje mesto na muzičkoj sceni.

Zbog vrcavih pesama i nastupa u kojima vešto provlači dozu erotičnosti, doživela je popularnost već na samom početku karijere. Međutim, nakon sjaja i glamura, ubrzo se suočila i sa onom drugom stanom medalje. Dolazak iz malog mesta Bunibrod kod Leskovca u Beograd doneo je pevačici velike promene, počevši od drugačijeg stila života do suočavanja s raznim negativnim komentarima i osudama.

Često je zbog toga proživljavala psihološku dramu, svakodnevno se preispitujući da li da odustane od velikog sna i vrati se u rodno mesto ili da se direktno suoči sa svim preprekama. Ipak, Miličini baka i deka, uz koje je odrasla nakon razvoda roditelja, svih ovih godina davali su joj vetar u leđa i bili najveća podrška na tom putu...

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije iz Amerike potražite u novom, 602. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 31. marta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track