CECA OČAJNA ZBOG VELJKA: Branio druga, pa završio u policiji!
Foto: Dragan Kadić

Ražnatović saslušan u Banjaluci

CECA OČAJNA ZBOG VELJKA: Branio druga, pa završio u policiji!

Stars -

Pevačicin sin dao iskaz u Laktašima i objasnio šta se dogodilo u ponedeljak, kada je s grupom mladića učestvovao u tuči

Ceca Ražnatović (43) zabrinuta je za sina Veljka (21), koji je u ponedeljak učestvovao u tuči grupe mladića u Laktašima u Republici Srpskoj tokom koje je korišćeno i vatreno oružje.Ražnatović je u utorak saslušan u policiji, gde je dao iskaz o incidentu u koji je i on bio umešan. Banjalučka policija je u saopštenju navela njegove inicijale i potvrdila da je šest osoba osumnjičeno da su učestvovali u obračunu na parkingu u Laktašima.

Folk zvezda se, kada je ova vest objavljena u medijima, uznemirila jer nije znala o čemu se radi. Odmah je pozvala sina, ali on nije odgovarao na poruke i pozive.

- Ceca je poludela kad je čula da je njen sin ponovo učestvovao u tuči u Bosni. Milion puta mu je rekla da vodi računa kako se ponaša, da ne naseda na provokacije i da smiri strasti.

Veljko je temperamentan i tera po svom. On je mnogo vezan za društvo i zato je prošlog vikenda i nadrljao - kaže za Kurir izvor blizak pevačici i dodaje da mu se Ceca poverila i otkrila kako je došlo do tuče.

- Veljko bi život dao za svoje prijatelje. Najpre je pokušao da smiri situaciju između mladića koji su se zatekli na parkingu. U prvom trenutku nije izgledalo da će doći do tuče.

Skočio je tek kad je video da je vrag odneo šalu, da je stvar ozbiljna i da je njegov drug u opasnosti. Samo je želeo da ga zaštiti. Veljko je kasnije rekao Ceci da to nije bilo ništa strašno i da se ne brine, ali ona se kao i svaka majka uplašila - završava naš izvor.Pozvali smo Cecu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Veljko nam se javio, ljubazno zahvalio na pozivu i spustio slušalicu.

Nisam krivŠTA JE VELJKO REKAO U POLICIJIKako prenose bosanski mediji, Veljko Ražnatović je na saslušanju u policiji rekao da je on na mesto masovne tuče došao autom samo da bi izvukao druga i da nije učestvovao u incidentu. Nakon toga je, kako je izjavio, otišao s lica mesta.On je dodao da je bio u Beogradu, te da je, čim se vratio u Banjaluku i čuo da ga traži policija, došao da da izjavu. Ražnatović je policijsku stanicu napustio u utorak oko 23 sata.

CECIN SIN NA SASLUŠANJU: Bio je prisutan kada je izbila tuča!

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA SLUŠA SVE ŠTO VELJKO KAŽE: Evo kako mladi Ražnatović maltretira pevačicu u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track