ŽELJKO ŠAŠIĆ SA UZDAHOM PROGOVORIO O ODNOSU SA ĆERKOM SOFIJOM: Voleo bih samo da je ZAGRLIM!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

TUŽNA PRIČA

ŽELJKO ŠAŠIĆ SA UZDAHOM PROGOVORIO O ODNOSU SA ĆERKOM SOFIJOM: Voleo bih samo da je ZAGRLIM!

Stars -

Željko Šašić bio je gost kod Rade Radenović gde je otkrio je mnoge detalje sukoba sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović oko starateljstva nad njihovom ćerkom Sofijom.

"Ona je ubacivala reči u njena nevina usta, to je manipulacija", rekao je Željko, misleći verovatno na Sonju, vidno se oneraspoloživši što su se dotakli te teme.

Rada je nakon toga pitala u kakvom je odnosu sa ćerkom, a on joj je dao odsečan odgovor.

"Ne razgovaram sa njom", kratko je odgovorio pevač.Videvši da je Šašić uznemiren, voditeljka ga je pitala da poruči nešto Sofiji, a on je izrazio smao jednu želju.

"Nemam šta da joj poručim, voleo bih samo da je poljubim i da je zagrlim. I ona sama zna da ja ništa nisam kriv", rekao je Željko.

Rada mu je onda pomenula da je objavljena i Sofijina ispovest o tome kako ju je zanemarivao kao otac.

"To je teška neistina. Oni mene krive da sam loš otac koji je dao preko 50.000 evrića za njeno školovanje. Ja sam plaćao preveliku alimentaciju, to u Srbiji nema, 0,5 posto. Ali ona nije finansijski ugrožena, daleko od toga, ona ima svoju modnu liniju. Ja ne želim da je izlažem neprijatnostima, ali moram i ja da se branim. Kad ćutiš, onda si automatski kriv", objasnio je on.

Njegova jedina želja je, kako kaže, da popravi odnos sa Sofijom, koji je narušen zbog duge pauze koju su njih dvoje imali u komunikaciji.

"Ja hoću da povratim odnos koji sam sa njom imao, a ne samo da je viđam", zaključio je Željko, koji se nada da će se sve rešiti i koji je na kraju razgovora o ovoj temi poslao pozdrav i poljubac svojoj ćerki i poručio joj da se "videti".

foto Printscreen
foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja