MIKIN I GIBIN OTAC PROGOVORIO: Baba je prevarila moje sinove, sve im je uzela!
Foto: Printscreen

Iskoristila ih

MIKIN I GIBIN OTAC PROGOVORIO: Baba je prevarila moje sinove, sve im je uzela!

Stars -

Blizanci Mika i Giba ne samo da su se proslavili u rijalitiju već nastavljaju da ga žive i van kuće „Velikog brata“.

Naime, oni su pre osam meseci otišli u Hrvatsku i tamo počeli da žive kod Branke Radić (78) iz Koprivnice, koja je obećala da im prepiše kuću kad umre.

Sve je, međutim, puklo, a u celu priču se uključila i policija. Kada su blizanci nedavno napustili Brankinu kuću i vratili se u Malu Planu, gde žive njihovi roditelji Rada i Rade Vasić, ona ih je prijavila policiji i optužila za krađu mobilnih telefona. Dok istraga u Hrvatskoj traje, Rade Vasić odlučio je da za progovori o ovom incidentu.

"Mika i Giba su došli samo zbog mene, jer sam ja imao infarkt. Javili smo deci šta se desilo i oni su hteli da dođu, ali im je Branka rekla da ne mogu da idu jer nisu dobili boravak. Mika i Giba su odmah rekli da moraju da idu, jer im je otac najpreči u životu. Otišli su u policiju i uzeli odjavnicu da ne bi imali problema na granici jer su bili kod Branke osam meseci. Ona se onda naljutila na njih", priča otac blizanaca i dodaje da se oni više neće vraćati kod Branke.

"Oni su već treći koje je Branka izradila. Mi bi trebalo od nje da naplatimo tih osam meseci što su Giba i Mika bili kod nje. Sve to vreme su brinuli o njoj. Sve što im je kupila, to im je uzela. Ništa im nije dala. Ostala su im samo dva mobilna telefona koja im je kupila za rođendan. To je poklon", kaže Rade, koji tvrdi da baba Branka laže kad optužuje njegove sinove za krađu.

"Ona je iskoristila moju decu. Kosili su joj travu, cepali drva, išli sa njom kod lekara, radili sve kućne poslove, ribali joj stepenice... Ona im je kupila garderobu, poslala ih na more, ne mogu da grešim dušu. Ali trebalo je da im vrati garderobu kad je raskinula ugovor, a ne da sve zadrži. Pritom, stigao je poziv iz suda da se deca jave. A moja deca od nje ne traže ništa, samo svoju odeću", priča Rade i dodaje da je Branka slagala i kad je rekla da je Miki i Gibi kupovala ženske papuče.

"Ma ona u zamrzivaču ima kokoške od 2013, a začine još iz 2007. godine, a našla je moju decu da blati", završava Vasić.

S druge strane, Branka Radić ispričala je za hrvatski portal "24 sata“ da je blizance oblačila i hranila, a da oni nisu ništa radili.

"Samo su mazili mačku, umesto da nešto rade. Lopovi, odneli su sve novo što sam im kupila, a staro su mi ostavili. Ništa nisu imali kad su došli kod mene. Ni pidžamu. Došli su goli i bosi s jednim koferom. Šest kofera su odneli", tvrdi Branka i ističe da blizancima na rate još plaća mobilne telefone koje im je kupila. Ona tvrdi da im ih nije poklonila, nego da je dogovor bio da ih imaju dok su kod njih.

"Kupovala sam im robu i kozmetiku. Ostavili su sve neoprano. Nikad ni stepenice nisu počistili. Platila sam im da prvi put odu na more. Živeli su kao lordovi i ponašali se kao prinčevi. Nisu za žene, to se vidi. Čak su moj puder koristili. Stalno su se puderisali", ispričala je Branka i dodala da je sve njihove stvari spalila.

(Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Gde su i šta rade zaboravljene rijaliti zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track