BANKROT: Džej ostao bez prebijene pare
Foto: Damir Dervišagić

Švorc

BANKROT: Džej ostao bez prebijene pare

Stars -

Ramadanovski potrošio svu ušteđevinu jer zbog lošeg zdravlja ne nastupa redovno, ni Marini Tucaković, koja mu piše nove pesme, nije se javio

Džej Ramadanovski osetio je na svojoj koži kako je to imati pa nemati. Kako saznajemo, folker je ostao bez prebijene pare.Pevač u poslednje vreme ima zdravstvenih problema, zbog čega ne nastupa često kao ranije, što se odrazilo na njegove finansije.- Džeju je u poslednje vreme sve krenulo naopako. Navikao je da troši dosta para, a sada je bankrot. Svu ušteđevinu je potrošio na sebe, porodicu i prijatelje. Uvek je bio džek i davao je i šakom i kapom. On je navikao da radi i stvara, ali sada je to nemoguće jer se ne oseća najbolje. Mnogo kašlje i teško mu je da peva. Međutim, pošto mu je ponestalo novca, odrađuje unapred zakazane svirke, ali ne svakog vikenda, kao što je navikao. Čak se ni s prijateljima ne viđa, niti im je javlja. Broj telefona mu je stalno nedostupan - otkriva naš izvor.

Folker je letos ekipi Kurira ekskluzivno pročitao tekst njegove nove pesme koju je trebalo da snimi do kraja godine, ali taj plan nije realizovao. Takođe nam se pohvalio da se sa Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom dogovorio o saradnji za novi album, koji još uvek nije izdao. Marina nam je u više navrata rekla da se raduje što će Ramadanovskom uraditi nove pesme, ali pošto one nikako da budu snimljene, pozvali smo je da vidimo o čemu je reč - da li o parama ili nekom drugom razlogu.- Nemam pojma šta se s njim dešava. Nije se javio nekoliko meseci. Ne znam gde je i šta radi, uopšte se nismo ni videli, a trebalo je da radimo - kaže Marina.Pozvali smo i Džeja za komentar, ali on je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track