ALEKSANDRINA ĆERKA SE UKLJUČILA U PAROVE: Mama, kupi mi čokoladu, a tata je konj!
Foto: Privatna Arhiva

Potresni

ALEKSANDRINA ĆERKA SE UKLJUČILA U PAROVE: Mama, kupi mi čokoladu, a tata je konj!

Stars -

Trogodišnja Magdalena u programu poručila majci da je mnogo voli i da joj nedostaje, dok je svog oca Aleksandra Čabarkapu izvređala

Ćerka Aleksandre Subotić i Aleksandra Čabarkape, trogodišnja Magdalena, uključila se uživo u „Parove“ i poručila mami da joj mnogo nedostaje.Ona je pozvala rijaliti tokom nedeljnog ručka i obradovala svoju majku. Porukama ljubavi joj je izmamila osmeh na licu. Devojčica, koja se rasplakala dok je pričala s Aleksandrom, u toku razgovora je spomenula i svog oca. Ali, za razliku od majke, za tatu nije imala nijednu lepu reč da kaže.

Magdalenine suze- Ćao! Moj tata je konj - kao iz topa je rekla Magdalena i još više nasmejala Subotićevu, ali i njene cimere u vili „Parova“.Aleksandra je pitala devojčicu kada će joj doći u posetu, što je rasplakalo Magdalenu. Kada se malo pribrala, tražila je od mame da joj kupi poklone.- Hoću da mi kupiš čokoladu i sladoled. Volim te, mama - poručila je Magdalena, a Aleksandra joj je obećala da će joj pri izlasku kupiti razne poklone.Nakon toga, devojčica je slušalicu predala Aleksandrinoj drugarici, koja je Subotićku pokušala da uteši da devojčica ne plače zbog mame, već zato što joj drugarica nije tu.Kontrola emocijaIako su svi očekivali da će zaplakati, Aleksandra nije pustila suzu, već je ostala pribrana.- Mnogo sam se rastužila. Dovedite mi je da je vidim - bilo je sve što je rekla.Mnogi ukućani su kasnije komentarisali da je Subotićki prethodnih dana bilo bitnije da razmišlja i ima seks sa Davidom Dragojevićem, s kojim je u međuvremenu raskinula, nego da vidi ćerku.

Socijalno tvrdiDEDA KARAĐORĐE SE ADEKVATNO BRINE O DETETUKontaktirali smo s Centrom za socijalni rad u Grockoj.- Nakon saznanja da Aleksandra Subotić, ima maloletno dete o kojem je brigu preuzeo njen otac Karađorđe, stručni radnici nadležnog odeljenja obavili su posetu radi procene i preduzimanja mera iz oblasti porodično-pravne zaštite deteta. Na osnovu procene, Magdalena je adekvatno zbrinuta i ima neophodnu negu i brigu u skladu s razvojnim potrebama deteta - stoji u njihovom odgovoru.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Jelena C. Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track