(FOTO) SVEŠTENIK IZ PAROVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Zanemećete kada čujete ko mu je omiljena pevačica!
Foto: Printskrin/Jutjub

Zna sve njene hitove

(FOTO) SVEŠTENIK IZ PAROVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Zanemećete kada čujete ko mu je omiljena pevačica!

Stars -

Sveštenik Drago šokirao sve kada se pojavio u rijalitiju "Parovi". Naime, on je gostovao u emisiji kako bi pružio podršku svom prijatelju Zoranu Manijaku.

On je učesnicima rijalitija poručio da svako greši, ali da moraju da praštaju i da se poštuju, posebno u nedelji uoči Uskrsa.

"Oni treba da pevaju, a ne da se svađaju. Mladi su ljudi i treba uticati na njih. Može to da se napravi da bude valjano, lepo i korisno. Zato kažem, niko nije bez greha, bog nama prašta. Ide nam najradosniji praznik, da dočekamo Vaskrs, da se pomirimo, poštujemo, poštujemo boga, jer ćemo onda imati blagoslov i napredak", rekao je sveštenik i dodao da podržava prijatelja Zorana Manijaka, koji ga je, kako on kaže, prijatno iznenadio.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Zoran je vrlo dinamičan, on me je čak iznenadio. Mnogo je pozitivniji i ozbiljniji ovde", kaže pop Drago i dodaje da se oni znaju već dugi niz godina i da je Zoran zabavljač van rijalitija.

On je takođe rekao da je njegova omiljena pevačica Jami, koja lepo peva izvornu muziku, kao i da njene pesme zna sve, od prve do poslednje.

Bonus video

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track