(FOTO) OTIŠAO IZ SRBIJE ZBOG NASILJA: Evo kako danas UŽIVA u LUKSUZU na VRHU ZGRADE u Las Vegasu!
Foto: Printscreen/Instagram

Tukao devojku, a sad je menadžer hotela

(FOTO) OTIŠAO IZ SRBIJE ZBOG NASILJA: Evo kako danas UŽIVA u LUKSUZU na VRHU ZGRADE u Las Vegasu!

Stars -

Vladimir Stanojević, nekadašnji voditelj TV Pinka, promenio je život iz korena odselivši se u Las Vegas, gde radi kao menadžer u jednom poznatom hotelu.

Vlada Stanojević već oko godinu dana boravi u dalekoj Americi, gde se odlično snašao i započeo potpuno novi život, a sada se se može pohvaliti i novim luksuznim stanom u kojem živi i u kojem mu, sasvim je jasno, nije dosadno, budući da ima sve potrebne uslove za lagodan život.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Vlada se u Las Vegasu potpuno uklopio, živi drugačijim životom od onog koji je živeo u Beogradu. Posao mu ide od ruke, a kada će posetiti Srbiju – još uvek ne zna.

"Radim kao “host”, odnosno domaćin, za najpoznatije klubova u Las Vegasu, gde se organuzuju najbolje dnevne žurke na bazenu. Radim svako veče i rukovodim sa nekoliko limuzina koje prevoze goste od hotela do kluba ", rekao je Vlada.

Voditelj se pre desetak danapreselio u novi stan u Las Vegasu, u elitnom kompleksu “Panorama apartments” i ima sve što je potrebno za lagodan život u čuvenom gradu.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Zgrada u kojoj živi ima svoj bazen, opremljenu teretanu, raskošnu dnevnu i spavaću sobu, pa Vladi najviše prija da se posle svakodnevnih obaveza opušta u svom momačkom stanu.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Ipak, najviše vremena provodi u teretani, koju svakodnevno posećuje radi napornih treninga kako bi ostao u prepoznatljivoj dobroj formi, ali mu porodica, prijatelji i noćni život u Beogradu ipak nedostaju.

Dok mnogi komentarišu da je Vladimir promenio boravište kako bi izbegao zatorsku kaznu zbog navodnog prebijanja bivše verenice, fitnes instruktorke Ana Marije Žujović, on u Americi uživa za sve pare. Podserimo, posle opsežne istrage, saslušanja svedoka i veštačenja, tužilaštvo je podiglo optužni predlog protiv Vladimira Stanojevića zbog teških telesnih povreda koje je nakon svađe naneo Žujovićevoj, u februaru 2015.

Pink/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track