ALEKSA, SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA ZA KURIR: Mi Balaševići obožavamo Topalka!
Foto: Printscreen

Ekskluzivno

ALEKSA, SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA ZA KURIR: Mi Balaševići obožavamo Topalka!

Stars -

Naslednik poznatog kantautora ispričao je da su u njegovoj porodici oduševljeni pobednikom „Zvezda Granda“ i da mnogo cene njegovu skromnost i trud

Milan Topalović Topalko omiljeni je narodni pevač Đorđa Balaševića, potvrdio je za Kurir Aleksa Balašević, sin „panonskog mornara“.Kako smo juče ekskluzivno objavili, Topalović je prošle nedelje posetio čuvenog muzičara i njegovu porodicu u Novom Sadu i tako ostvario dugogodišnji san da upozna svog idola. Topalko je u kuću Balaševića došao na Đoletov lični poziv, a njegov naslednik Aleksa za Kurir otkriva detalje susreta i tog poziva.- Mi Topalka, pre svega, volimo kao čoveka, mnogo cenimo njegovu skromnost i trud. I naravno, veoma nam se sviđa i kao muzičar. On će otpevati himnu republike Srbije na turniru Megdan fajting, koji se održava u subotu u Novom Sadu. To je veliko takmičenje na koje dolaze MMA borci iz 20 zemalja sveta, biće mnogo poznatih imena iz sveta ultimat fajtinga i kik-boksa, kao što je Geri Gudridž - rekao je Aleksa, koji je odskoro postao MMA promoter, a od malih nogu se bavi rvanjem i već ima nekoliko osvojenih trofeja.

ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Imali su TEŠKO detinjstvo, jedva SASTAVLJALI kraj s krajem, a danasIako se u njegovoj porodici slušala drugačija vrste muzike, Aleksa kaže da on nikada nije pravio razliku ko šta peva, nego kakav je ko čovek i da su ga tome naučili roditelji.- Ja sam dete iz muzičke porodice i prirodno je da volim muziku. U duši sam hevi-metalac i roker, ali ima nekoliko narodnjaka koje volim da slušam. Među njima je i Topalko. Naučen sam da ne pravim razliku po tome šta ko peva, kako se oblači ili ponaša - zaključio je Balašević.Kako saznajemo, Đorđe Balašević je za turnir Megdan fajting napisao dve kompozicije, zabavnu i narodnu. Pop melodiju snimio je Ivan Zoranić Kiza, gitarista njegovog benda, a folkersku će dati Topalku.

Druženje s narodnjacimaDARA BUBAMARA JE SJAJNAU januaru 2016. javnost je bila iznenađena fotografijama Alekse Balaševića na kojima je on u društvu Dare Bubamare. Đoletov sin za Kurir kaže da su te fotke nastale na jednoj proslavi i da ne vidi ništa loše u tome što se slikao s folkerkom.- Meni su prijatelji i narodnjaci i rokeri. Ne smeta mi što je to objavljeno, ali mi se ne sviđa samo što je baš u tom trenutku kik-bokser Geri Gudridž na moj poziv posetio Dečje selo i dao veliku donaciju. Razumem da su ljudima zanimljive ovakve stvari i zato ne mogu da se ljutim - kaže Aleksa.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track