STIGAO U BEOGRAD: Posle niza uspešnih koncerata u Australiji, Zijo kreće u pohod na Evropu
Foto: Promo

Uspešna turneja

STIGAO U BEOGRAD: Posle niza uspešnih koncerata u Australiji, Zijo kreće u pohod na Evropu

Stars -

Posle fantastičnih koncerata koje je održao prvo u Ouklendu, na Novom Zelandu, a zatim i u Austriliji, u kojoj je posetio Brizbejn, Melburn, Sidnej i Pert, Zijo Valentino je za Uskršnje praznike stigao u Beograd.

“ Turneja je zaista bila fantastična, oduševljen sam atmosferom na australijskim koncertima.” - izjavio je Zijo. Ne krije i da je bio iznenađen da publika pored starih hitova grupe Valentino, jednako dobro poznaje i aktuelne pesme i naglašava da je poslednji singl "Lisice" bio apsolutni hit ove prekookeanske avanture.Zijo ističe da su bili super dočekani, da su koncerti bili baš uspešni, da su se lepo zabavili, ali i zabeležili kadrove za novi spot koji će pratiti pesmu koja se upravo krčka.

Posle praznika koje će provesti u Beogradu, Zijo već za koji dan ponovo pakuje kofere i kreće u Holandiju, u kojoj ga očekuju novi koncerti i nastavak promocije već pomenutog singla.Praznike provodi sa porodicom, jer ga to čini najsrećnijim, a što se poslovnih planova tiče , tu je istakao: “ U Holandiju odlazim da preciziram sve detalje evropske turneje, čiji će prvi koncerti biti tamo i u Nemačkoj, ali naravno, biće prostora i za druženje sa domaćom publikom, ovde u regionu.”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track