DRAMA SE NASTAVLJA! NISU SKUPILI DOVOLJNO NOVCA: Tajči se ŽESTOKO bori za BOLESNOG supruga!
Foto: Printscreen/Facebook

Vapi za pomoć

DRAMA SE NASTAVLJA! NISU SKUPILI DOVOLJNO NOVCA: Tajči se ŽESTOKO bori za BOLESNOG supruga!

Stars -

Suprug Tatjane Kameron, na prostorima bivše Jugoslavije poznatije kao Tajči, ima nepušački karcinom pluća, a ona pokušava da mu pomogne na sve načine. Osim što peva, skuplja novac od donacija kojih, kako prenose hrvatski mediji, još nema dovoljno.

Naime, dok Tajči peva, njena drugarica je Metjuu otvorila profil na GoFundMe stranici na kojoj se skupljaju donacije.

Budući da se on leči u Americi, za sada je sakupljeno 53.140 dolara, a porodici je za lečenje ukupno potrebno 72.000 dolara. Porodica se nada da će uskoro sakupiti i ostatak.

Suprug pevačice sa kojim ona ima tri sina ima rak pluća koji se proširio na druge delove tela.

"Dijagnostifikovali su mi tip raka pluća od kakvog obolevaju nepušači, bio sam šokiran što tako nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak proširio iz pluća po celom mom telu", naopisao je Metju.

Još kada su mu dijagnostikovali rak, ispričao je da na hemoterapiju ne pomišlja jer su mu doktori s njom prognozirali samo godinu dana života.

"Rekli su nam da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri meseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u poslednjim mesecima svog života", rekao je Kameron.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja