SUZANA MANČIĆ MUVALA MIŠU BARIŠNJIKOVA: Snažan si kao bik, a nežan kao galeb!
Foto: Marina Lopičić

Dečko Keri Bredšo iz Seksa i grada

SUZANA MANČIĆ MUVALA MIŠU BARIŠNJIKOVA: Snažan si kao bik, a nežan kao galeb!

Stars -

Jedan od najvećih svetskih baletskih igrača Mihail Barišnjikov, široj javnosti poznat po ulozi dečka Keri Bredšo u seriji „Seks i grad“, juče je bio gost Maje Gojković u Narodnoj skupštini, a sve prisutne šokirala je Suzana Mančić, koja mu se pred svima udvarala!

Večita loto devojka postavila mu je pitanje u svom maniru.- Kritike kažu da ste snažni kao bik, a nežni kao galeb. Kako se to manifestuje u vašoj karijeri? - pitala ga voditeljka zavodljivim glasom, a Barišnjikov je izbečio oči u neverici.- Moraću ovo da kažem svojoj ženi - rekao je stidljivo.

SUZANA MANČIĆ VOLI DOTERANE MUŠKARCE: Evo šta ona PRVO primeti na jačem polu!

Kad se povratio od šoka, slavni Rus je rekao:- To je veliko preterivanje i zabluda. Uvek se setim one rečenice Jozefa Brodskog, čiju poeziju ću vam upravo predstaviti u svom komadu: „Zahvaljujem se sudbini što je postala usamljena“. Velika je sreća što u mojim godinama i dalje igram na sceni. Nisam verovao ni da ću posle četrdesete, a kamoli sad u šezdesetim, a sledeće godine punim 70!Barišnjikov će nastupati 23, 24. i 25. aprila u Pozorištu na Terazijama, gde će predstaviti svoj komad „Barišnjikov/Brodski“, što ga posebno raduje jer za njega to nije samo umetnička igra već „intimni i lični projekat u kome predstavlja životni momenat“.M. Cukić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track