BRENIN SIN VOLONTIRA U PORODIČNOJ FIRMI: Hoću da preuzmem Grand!
Foto: Dragan Kadić

Ambiciozan

BRENIN SIN VOLONTIRA U PORODIČNOJ FIRMI: Hoću da preuzmem Grand!

Stars -

Viktor Živojinović uz dogovor s mamom i tatom počeo da se obučava u porodičnoj firmi, posao uči od Saše Popovića, a uporedo studira biznis i menadžment

Viktor Živojinović (19) želi da dođe na čelo „Granda“! Brenin i Bobin najmlađi sin počeo je da volontira u njihovoj produkciji, koju planira da preuzme.Živojinović je trenutno na prvoj godini studija na jednom privatnom fakultetu za biznis i menadžment u Beogradu, a uporedo uči posao od Saše Popovića.- Viktor nije želeo da studira u inostranstvu kao njegova braća Filip i Stefan. Odlučio je da ostane u Beogradu i lagano počne da uči posao u porodičnoj kompaniji. Brena i Boba su ga podržali. I njima je u interesu da jednog dana neko iz porodice preuzme produkciju i televiziju, a smatraju da je Viktor dovoljno sposoban da bi mogao da se nosi s tim - otkriva naš izvor.

Tim povodom pozvali smo Živojinovića za komentar i on je potvrdio naša saznanja.- Trebalo je da upišem studije na Vebsteru u Beču, ali kad sam ozbiljno porazgovarao s mamom i tatom, odlučili smo da je najbolje da ovde upišem studije kako bih sa strane radio neki posao. Iskreno, nisam u fazonu da sedim po ceo dan u Austriji kad ovde mogu da krenem da radim nešto i budem od koristi. Počeo sam već, raduckam malo u „Grandu“, pomažem šta treba. Želim jednog dana da dođem na čelo firme. Ko će ako neću ja - rekao je Viktor i dodao da on poštuje maksimalnu angažovanost Saše Popovića.- Sale je naš kućni prijatelj i znam koliko dobro radi svoj posao. Međutim, ja ne želim da budem on, već ja. Želim da izgradim svoju ličnost - završava Brenin sin.

Porodično u „Grandu“SUZANA ZAPOSLILA SINA, BRENA BRATASuzana Jovanović je u „Grandu“ zaposlila svog sina Danijela, koga je dobila u prvom braku. On već nekoliko godina radi u firmi i svi su zadovoljni kako obavlja svoj posao. S druge strane, i Lepa Brena je rođenog brata Faruka zaposlila u kompaniji.

Viktor razotkrio mamuOVO JE BRENINO PRAVO LICEViktor Živojinović „razotkrio“ je svoju mamu i svima pokazao kako izgleda bez trunke šminke. Brenin i Bobin mezimac objavio je selfi s pevačicom na Instagramu na kojem je u opuštenom, kućnom izdanju, bez mejkapa i Fotošopa.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track