(VIDEO) OČEKUJTE NEOČEKIVANO: Koncert Ace Lukasa pomeriće sve granice!
Foto: PR

Spektakl

(VIDEO) OČEKUJTE NEOČEKIVANO: Koncert Ace Lukasa pomeriće sve granice!

Stars -

Produkcija balkanske turneje Ace Lukasa biće do sada tehnički najzahtevniji poduhvat svih vremena kada su koncerti regionalnih izvođača u pitanju. Produkciju ove turneje potpisuje kompanija Skymusic, koja je do sada uvek pomerala granice.

- Uvek smo se trudili da svaki koncert kako kreativno tako i tehnički nadmaši prethodni. Mnogi koncerti su osvojili internacionalne nagrade za dizajn svetla. – rekao nam je Milenko Škarić osnivač i direktor Skymusica.Pitali smo g-dina Škarića po čemu se to ova regionalna turneja izvdaja od koncerata koje su do sada radili: - Koncertna produkcija Ace Lukasa i Folk house benda biće zaista potpuno drugačija od drugih. Kada se produkcija projektuje za više koncerata, moguće je pre svega budžetirati, a i osmisliti stvari koje se za jedan koncert teško mogu postići. Konkretno na primer, ceo bend ce započeti koncert pozicioniran na visokim kulama od 6-8m iznad zemlje koje su u potpunosti sastavljene od ekrana visoke rezolucije koji će emitovati virtuelnu stvarnost oko njih. .

Pored najsavremenijih svetlosnih i vizulenih efekata, na koncertima je najbitniji zvuk: - Za ovaj koncert biće korišćeno najsavremenije ozvučenje današnjice ANYA. Sigurni smo da ce Acin veoma dobro usviran bend na ANYA-i zvučati fantastično i zajedno sa publikmo nestrpljivi smo da to čujemo. Kada je rasveta u pitanju, tu smo takođe pripremili jedan potpuno inovativni koncept. Preko 500 rasvetnih tela biće raspoređeno potpuno geometrijski što predstavlja najnoviji trend u dizajnu inteligentne rasvete. Podsećamo regionalna turneja Ace Lukasa i Folk House benda „Najveće žurke na Balkanu“, počinje koncertom u Beogradu 29.aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track