DRUŽENJE LEE I SANJE: Konobarice, još vina natoči!
Foto: Marina Lopičić

Konkurencija, ali i drugarice

DRUŽENJE LEE I SANJE: Konobarice, još vina natoči!

Stars -

Lea i Sanja provele popodne u kafiću, gde su prvo prale sudove, zatim su prešle na kuvanje kafe I ceđenje voća, a na kraju su poslužile goste

Sanja Marinković i Lea Kiš, zvezde ružičaste televizije, zapravo su rođene za konobarice! To su nam pokazale kad su nas pozvale na druženje u jednom kafiću na Vračaru, gde obe često piju kafu.- Eto, ljudi misle da se ne volimo, a mi stalno kafenišemo - rekla su nam maltene uglas kad smo ušli u kafić.Lepa kintaI umesto da nas posluži konobar, Sanja i Lea su tog dana bile naše konobarice! Napravile su nam kafu i ceđene sokove, a potom nas poslužile kolačima. Sanja ima iskustva u ugostiteljstvu.- Ništa mi nije strano, čak mi je super i zabavno. Dok sam studirala u Londonu, radila sam kao konobarica. To je bilo pre 20 godina. Radila sam kod jednog Iranca koji je obožavao Srbe. Uglavnom sam vikendom odlazila u njegov lokal. Spremala sam sve vrste kafa, ali se više ničeg ne sećam. Lepo sam zarađivala, za studenta fantastično - rekla je voditeljka.Lea nije imala ovakvog profesionalnog iskustva, ali 25 godina u svojoj kući veoma dobro igra ulogu konobarice.

Nije to loše

- Konobarišem kod kuće i radim sve druge poslove. Meni je to zabavno. Nije loše biti u ugostiteljstvu, u odnosu na naš posao, nije toliko stresno.M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

OTPORNE NA VREME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track