(VIDEO) DRAMA U IZVEDI ME: Izabrao dve devojke, pa hteo da odvede TREĆU iz emisije
Foto: Printscreen

Predomislio se

(VIDEO) DRAMA U IZVEDI ME: Izabrao dve devojke, pa hteo da odvede TREĆU iz emisije

Stars -

Aleksandar (24) iz Smedereva uspeo je posle predstavljanja da zadrži interesovanje svih devojaka, ali je na kraju napravio pometnju kada je hteo da odvede potpuno drugu devojku iz emisije od one koju je prvo izabrao.

Otkrio je da se bavi kik-boksom od 15. godine, a devojkama ništa iz spota nije zasmetalo, pa su ostale uključene i posle druge faze predstavljanja.Andrija je onda otkrio da je Aleksandar reprezentativac Srbije u kik-boksu.

U okviru talenta Aleksandar je radio sklekove držeći dve devojke, želevši da pokaže koliko je jak, na šta su se isključile dve devojke.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Na kraju je ugasio 26 devojaka i ostavio Maju S. i Vanju, koje je pitao šta misle o ljudima koji su bili u zatvoru.

Vanja je objasnila da ne bi mogla da bude sa nekim ko je bio u zatvoru, dok je Maja bila slobodoumnija i otkrila da "sve osim ubistva razume". Ipak, na kraju se takmičar predomislio i otkrio da želi drugu da odvede kući."Ali ja vodim drugu kući", rekao je takmičar.

"Drugu, kako misliš drugu?", bio je zbunjen Andrija.

"Onu koju sam napisao", objasnio je onda mladić. - Ali kako, moraš od ove dve da biraš. Pa ne možeš tako - pokušao je da mu objasni Andrija, ali on se nije dao.

"Ne, ja sam je ugasio zato što sam pogrešio", objasnio je Aleksandar. Ne možemo sad, takva su pravila drugačije ne može - rekao mu je Andrija, pa se on pomirio sa svojom sudbinom i odlučio da izvede Maju S.

EPK/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track