GAGI ĐOGANI SE POHVALIO: Bio sam sa Sandrom pre Meljničenka!
Foto: Privatna Arhiva

Afera sa srpskom milijarderkom

GAGI ĐOGANI SE POHVALIO: Bio sam sa Sandrom pre Meljničenka!

Stars -

Denser pre 23 godine pomogao bivšoj modelsici da se probije na estradu, a kasnije je i smuvao, iako je tada već bio u vezi sa Anabelom

Gazmen Gagi Đogani priznao je da je varao bivši suprugu Anabelu Bukvu, i to sa Sandrom Nikolić, sada Meljničenko!Denser je o svojoj vezi sa nekadašjnom članicom Modelsa pričao još dok je bio učesnik rijalitija „Farma“, ali je tada samo rekao da su bili u šemi dok su bili mladi. Pre nekoliko dana Gagi je opet za Pink pričao o tome, pa je njegov odgovor na pitanje da li je nekad bio s najbogatijom Srkinjom bio široki osmeh i potvrdno klimanje glavom!Kao magija- Ja sam je odveo na kasting za spot „Ti si kao magija“ Nenada Kneževića Kneza. Tada još nije bila članica Modelsa. Bila je i u jednom spotu Fanki Džija, za pesmu „Sutra je novi dan“ - otkrio je denser.

Budući da se sve to dešavalo 1994, znači da je Sandra imala samo 17 godina kad je bila s Gagijem, koji je tada imao 23. Takođe, Gagi je već uveliko bio u vezi s budućom suprugom Anabelom.- Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram jer ko bi odoleo takvoj ribi kakva je Sandra - izjavila je Anabela, koja se za Gagija udala 1995.

Da l‘ je moguće... Anabela mu oprostila prevaru
Da l‘ je moguće... Anabela mu oprostila prevaru

Sudbina

Dobili su dvoje dece i razveli se 2009. Sandra je od 2005. u braku s ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom. Imaju ćerku i sina.I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track