SITNO BROJI: Ana Nikolić porođaj plaća 300.000
Foto: Damir Dervišagić

Spremila se za rođenje ćerke

SITNO BROJI: Ana Nikolić porođaj plaća 300.000

Stars -

Nikolićeva je rezervisala apartman u jednoj privatnoj klinici, u kojem će boraviti od 20. juna, iako joj je termin za rođenje ćerke tri dana kasnije

Ana Nikolić porodiće se oko 20. juna carskim rezom u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, saznaje Kurir. Ona će za rođenje ćerke iskeširati čak 300.000 dinara.Početkom godine popularna pevačica je saznala da će ona i njen muž Stefan Đurić Rasta postati roditelji i od tada je počela da se priprema za taj važan dan. UplašenaNišta nije htela da prepusti slučaju, pa je na vreme rezervisala apartman u jednoj privatnoj bolnici u koji će se smestiti tri dana pre termina za porođaj.

- Još pre više od mesec dana Ana je zakazala porođaj carskim rezom. Htela je na vreme sve da pripremi jer je pomalo uplašena. Kliniku je izabrala po preporuci, a i mnoge njene koleginice suse baš tamo porodile. U bolnicu će doći 20. juna, a tri dana kasnije joj je termin za porođaj.

Naravno, sve to će dosta i koštati. Samo za porođaj će platiti 300.000 dinara, plus po 10.000 za svaki dan koji provede u apartmanu. Da je htela da se porodi u državnoj bolnici, prošla bi jeftinije. Tamo apartman dnevno košta 50 evra, a porođaj je besplatan. Ipak, ona je povreneje poklonila timu u privatnom porodilištu - rekao je naš izvor i dodao da Nikolićeva planira da se za desetak dana povuče iz javnosti.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Sudi i sa stomakom

- Čim završi sa snimanjem emisije „Ja imam talenat“, Ana odlazi na trudničko bolovanje. Producentima šoua rekla jeda joj ne predstavlja problem da sedi u stolici sudije tokom trudnoće, mada su oni imali spremnu zamenu - otkrio je naš sagovornik.Pokušali smo da dobijemo komentar od Nikolićeve, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Ne žale paraI ONE SU DEBELO PLATILE POROĐAJPorođaj u privatnim bolnicama poslednjih godina postao je veoma popularan među damama sa javne scene. Pre četiri godine Danijela Dimitrovska rodila je sina Matiju u jednoj klinici na Novom Beogradu i za to je morala da izdvoji paprenih 5.000 evra. U istoj bolnici porodile su se i Ana Sević, Seka Aleksić, Jelena Kostov, kao supruga golmana Vladimira Stojkovića Valentina.

Hit paparacoPAPUČARStefan Đurić Rasta pažnju javnosti privlači svojom specifičnom muzikom, saradnjom sa velikim domaćim zvezdama, ali i neobičnim stajlingom. Dredovi, spuštene pantalone, gomila zlatnog nakita, sve to je deo njegovog svakodnevnog autfita.Međutim, reper je izgleda počeo da promoviše novi trend, pa fura čarape i papuče. Rastu smo u takvom izdanju fotkali na aerodromu, kad se vratio sa nastupa iz inostranstva. Iako su svi gledali u njegova stopala, njemu to nije bilo čudno, jer već je navikao da ljudi s njega ne skidaju pogled.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja