MISICA KOJA SE BORI SA RAKOM PROGOVORILA O RASKIDU: Evo zašto je Dijana ostavila dečka!
Foto: Printskrin/Instagram

Preko ovoga nije mogla da pređe

MISICA KOJA SE BORI SA RAKOM PROGOVORILA O RASKIDU: Evo zašto je Dijana ostavila dečka!

Stars -

Vesti o raskidu bivše misice Dijane Milojković, koja se bori sa rakom, i Stefana Karića, iznenadila je domaću javnost.

Ovaj par postao je inspiracija mnogima, nakon što je Dijana progovorila o svojoj borbi sa rakom, i otkrila da joj je Stefan u toj borbi najveća podrška. On je obrijao glavu kada je i ona zbog lečenja ostala bez kose, te istetovirao njen lik na svom telu.

Da nešto nije u redu u njihovoj vezi posumnjali su pratioci kada su prestali da objavljuju zajedničke fotografije, a potom i kada je Dijana promenila ime na svom profilu na Instagramu, gde se sve do nedavno predstavljala kao Dijana Karić.

Ona je juče potvrdila da više nije sa Stefanom, ali da su njih dvoje i dalje u dobrim odnosima. Kako saznajemo, uzrok ljubavnog kraha bilo je neverstvo.

Izvor blizak paru otkrio je da je Stefan prevario Dijanu. Kada je ona za to saznala, odmah je rešila da prekine njihov zajednički život i da krene svojim putem. Iako ju je mnogo povredio, Dijana je rešila da ostane u korektnim odnosima sa Stefanom. Ona ove glasine nije želela da potvrdi ali ni da demantuje.

"Stefan i ja smo u dobrim odnosima jer smo za vreme koje smo proveli zajedno postali pre svega dobri prijatelji. Ništa mu ne zameram, niti bih ikada mogla da mu zamerim šta god on uradio, nakon svega sto sam proživela i preživela sa njim, a i on sa mnom. Bio mi je neizmerna podrška. Od prvog dana smo bili tu jedno za drugo, na čemu sam mu zahvalna, a verujem da će tako i ostati", rekla je Dijana te dodala da su se ove emotivne promene ostavile posledice po njeno zdravlje.

(Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

One nisu dozvolile da ih zloćudna bolest savlada: Ove dame su iz borbe sa rakom dojke izašle kao pobednice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track