Najnovije vesti

OSNIVAČ JUŽNOG VETRA OPTUŽUJE: Sinan Sakić je lažov i lopov
Foto: Damir Dervišagić

Rat

OSNIVAČ JUŽNOG VETRA OPTUŽUJE: Sinan Sakić je lažov i lopov

Stars

Za njega sam učinio nešto što nisam uradio ni za svog rođenog brata, kaže Mile Bas

Miodrag Ilić, iliti Mile Bas, osnivač Južnog vetra, optužio je Sinana Sakića da je lažov koji ga je pokrao.On je pobesneo na bivšeg prijatelja jer je Sinan nedavno izjavio da su zaratili zbog snimka koncerta iz Banjaluke, pošto je prodat a da on u tome nije učestvovao. Mile tvrdi da Sakić ne govori istinu i da je lično on bez njegove dozvole i znanja prodao DVD jednoj produkcijskoj kući. Time je povredio njegova autorska prava i ostavio ga bez novca.

- Skoro 20 godina je stajalo da je ljut zato što nisam došao na koncert u Sarajevo. To mi je rekla i njegova žena Sabina. Još uvek sam zdrave pameti i nisam sebe razdorio raznim supstancama i alkoholom. Dakle, tada se desilo da se Sinan direktno dogovorio sa vlasnikom Renomea Kajmakovićem snimanje koncerta u Banjaluci. Ništa o tome nisam znao. Posle nekoliko meseci pojavio se video - tvrdi Bas i ističe da su Sakiću nedozvoljene supstance i alkohol uništili pamćenje.

- Netačno je što je Sinan rekao, nema potrebe da se kreiraju stvari. Čovek mora da kontroliše šta priča, čak iako je pod dejstvom nečega. Sinana vidim kao veliku žrtvu vlastite porodice. Za njega sam učinio nešto što nisam uradio ni za svog rođenog brata, brinuo sam o njemu tokom cele njegove karijere i nisam zaslužio da mi se imputira nešto što nije tačno - kaže Mile.Sinan, koga smo prekinuli tokom probe za koncert na Tašu, zakazan za 3. jun, poručio je da nema vremena za razgovor i da će nam se javiti u toku današnjeg dana.M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...