Najnovije vesti

ARAFAT I GOSTI UŽIVO NA MEHANIZMU: Prvi koncert uvek obećava!
Foto: Promo

Ovo se ne propušta

ARAFAT I GOSTI UŽIVO NA MEHANIZMU: Prvi koncert uvek obećava!

Stars

Ovo je prvi Arafatov koncert nakon objavljivanja poslednjeg izdanja, albuma "Zakuni se" iz 2015. godine.

Vojislav Dragović poznatiji pod pseudonimom Arafat u saradnji sa beogradskim klubom Mehanizam održaće svoj solo koncert u prestonici u petak 26. maja 2017.godine. Ovo je prvi Arafatov koncert nakon objavljivanja poslednjeg izdanja, albuma "Zakuni se" iz 2015. godine, koji je izašao pod okriljem kultne hiphop etikete Bassivity Music.

Za ljubitelje dobre muzike ovaj koncert biće prilika da čuju stare hitove, poput "Krivo mi je", "5 do 12", "Još", "Paciotti snovi" ali i neke novitete. Uz Arafata, podršku na nastupu pružiće njegova matična grupa Black Ring Crew, kao i ekipe Sick Touch, Amin Kru, Djans, Young Palk i Darvin.

Arafat, koji trenutno priprema album u saradnji sa Bojanom Vukmirovićem, poznatim beogradskim tehno di-džejem, solo koncert u Beogradu nije održao još od 2013. godine.

"Radili su se malo neki drugi gradovi, radio se prošlogodišnji Exit Main Stage, Die Antwoord na festivalu Dev9t... Na nekoliko beogradskih koncerata sam se pojavio kao gost, ali ovo je prvo nešto u mojoj organizaciji posle dužeg vremena. Taman da vidimo malo šta se dešava, a i da pripremimo vernu publiku na sve sjajne, nove stvari na kojima smo radii u poslednje vreme", izjavio je Arafat.

Koncert počinje u 23h, cena karata, koje će se kupovati na ulazu, iznosiće 400 dinara.

Foto: Promo
Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...