MAGAZIN STARS SAZNAJE: Čabarkapa hoće DNK test da zna na čemu je!
Foto: Damir Dervišagić

Pobesneo

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Čabarkapa hoće DNK test da zna na čemu je!

Stars -

Stars u današnjem broju objavljuje priču o Čabarkapinoj reakciji kad je saznao da Subotićka sa njihovom zajedničkom ćerkom i sadašnjim mužem planira put u Ameriku, kao i selidbu u Novi Sad.

Aleksandar Čabarkapa zapretio je da će Aleksandri Subotić oduzeti ćerku Magdalenu (3)! On je pobesneo kad je čuo da njegova bivša planira da s mužem Davidom Dragojevićem i detetom ode u Ameriku na nekoliko meseci, a po povratku u Srbiju se preseli u Novi Sad.

Čabarkapa je urlao po Centralnom zatvoru da će po svaku cenu sprečiti odlazak deteta iz Beograda. On nije upisan kao Magdalenin otac u matičnu knjigu i sada želi to da ispravi. Samo tako će imati prava da zatraži bar da deli starateljstvo sa Aleksandrom, a ako ga dobije, onda će i on odlučivati o svemu što se tiče devojčice.- Čabarkapa je pobesneo! Planira da pošalje pismo Hepi televiziji u kojem će ih zamoliti da što pre odrade DNK test kako bi znao na čemu je. Ako se ispostavi da je on Magdalenin tata, tražiće da se njegovo ime upiše u matičnu knjigu rođenih - otkriva naš izvor iz CZ.

Čabarkapa se nada da će uskoro izaći na slobodu i da će započeti borbu za starateljstvo.- Biće mu teško jer se Aleksandra neće lako predati, a i njegova žena Klaudija ne želi da čuje za Magdalenu. Ipak, ona njega mnogo voli i verujemo da će popustiti i prihvatiti dete. On nema ništa protiv da dete odrasta uz Davida, ali neće dozvoliti da mala njega smatra ocem, niti da je vode daleko od Beograda. Njega Aleksandra više ne zanima, ali hoće da po izlasku iz zatvora izgradi dobar odnos sa ćerkom - završava naš izvor.Ekipa Stars

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track