Hit

(VIDEO) FLORIJAN JE NAHVALIO CECU: A evo šta je pevačica rekla o zgodnom manekenu!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović juče je održala promociju spota za pesmu „Anđeo drugog reda“, na koju je došla u društvu manekena Florijana Munteanua.

S obzirom na to da je s njim na ostrvu Mamula snimila seksi i provokativne scene za potrebe spota, pevačica kaže da nije iznenađena što je odmah povezuju s atraktivnim Rumunom.

"Nije mi prvi put da me spajaju s nekim. Za mene je ovo samo poslovni korak, a šta će ko da kaže, više me ne zanima. Mogu samo da zahvalim Florijanu na komplimentima koje mi je uputio, pročitala sam i potpuno mu verujem (smeh). On je sjajan momak, izuzetno lepo izgleda i atraktivan je. Ima fenomenalno telo i lep je momak. Retko se nađe da bude i lep i zgodan, što bi mi žene rekle - savršen. Imali smo priliku da se družimo na snimanju spota, koje je trajalo 48 sati. Mnogo mi je drago što je posetio Beograd da malo upozna naš mentalitet i ljude. Mada, njemu ovo nije ništa strano jer je on iz Rumunije, roditelji mu tamo žive", rekla je Ceca za Kurir.Za potrebe svojih spotova Ražnatovićeva uvek angažuje atraktivne manekene koje, kako nam je otkrila, sama odabere.

"Imam dobar ukus, to je definitivno. Moj tim ljudi je pronašao Florijana, ali naravno, moja je bila poslednja jer se radi o mom spotu, ja treba s tim čovekom da funkcionišem. Uopšte nisam razmišljala da li baš njega da odaberem", kroz smeh je zaključila Ceca.

Florijan Munteanu u Beograd je stigao juče oko podne letom iz Minhena, a ekipa Kurira sačekala ga je na aerodromu. Maneken nam je otkrio kako je došlo do saradnje s folk pevačicom i rekao da je oduševljen njenim izgledom.

"U Beogradu sam drugi put, dolazio sam ovde. Cecin saradnik je video moje fotografije na Instagramu i kontaktirao sa mnom. Pitao me je da li bih učestvovao u spotu, a ja sam naravno pristao. Ceca je jedna od najlepših žena koju sam sreo", rekao je Florijan.

(Ivan Ercegovčević)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECIN MANEKEN STIGAO U BEOGRAD: Ona je najlepša žena koju sam sreo! Evo kako je počela saradnja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track