Najnovije vesti

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA ZORANNAH: Vrištaćete kada čujete kako su blogerku zvali u srednjoj školi!

Opravdala nadimak

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA ZORANNAH: Vrištaćete kada čujete kako su blogerku zvali u srednjoj školi!

Stars

Slavu u Srbiji, pa i van granica naše zemlje Zorana Jovanović pažljivo je godinama gradila pomoću fotogrfaija koje je objavljivala na društvenoj mreži Instagram, a pre svega zahvaljujući snimcima na Jutjub kanalu.  A nadimak Zorannah koji je sama sebi nadenula, postao je njen zaštitni znak.

I dok su mnogi pravili šale na račun njenog nadimka, niko nije ni slutio da je u srednjoj školi imala još zanimljiviji naziv. Izvor koji je sa popularnom blogerkom pohađao srednju školu, otkrio je da je  Zorana umesto smešnog sufiksa, imala dosta interesantan prefiks svom imenu.

"Zorana i ja smo išli u Gimnaziju, to je privatna obrazovna ustanova, a tamo je imala drugačiji nadimak. Svako ko je išao u isto vreme kada i mi u tu srednju školu zna da su je zvali FK Zorana, jer je isključivo izlazila i zabavljala se s fudbalerima. Vidim da se i danas ništa u tom pogledu nije promenilo" otkrio je izvor.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Da sve bude zanimljivije, izgleda da Jovanovićeva ne odstupa od svog ukusa za muškarce, odnosno za njihovu profesiju, s obzirom na to da je duže vreme u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, koji igra za belgijski klub Gant.

Bonus video

Zorannah priznala: Suzama protiv kazni u saobraćaju!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...