HAOS U PAROVIMA: Posle ovog uključenja Skrivenog, David pobesneo, a Mungos napustio emisiju!
Foto: Printscreen/Happy

HAOS U PAROVIMA: Posle ovog uključenja Skrivenog, David pobesneo, a Mungos napustio emisiju!

Stars -

Velika svađa izbila je na roditeljskom sastanku u "Parovima", kada je Mungos i Biljana, majka Dejana i Davida isprovocirani rečima Skrivene.

Naime, prvo je izbio sukob između Davidovih roditelja i Miljaninih roditelja. Prvo se javila majka Miljane Kulić i izvređala Mungosa i Mladena.

"Zamolila bih produkciju da u četvrtak organizuju u dvorištu dvoboj između mog supruga i Mladena! A Mungosa bih da pitam", kome si ti došao kao podrška? Šta su tebi David i Dejan?

"Šta ja hoću to su! Vi krekećete kao vaša ćerka!", uzvratio je Mungos.

Foto Printscreen/happy
Foto Printscreen/happy

Posle toga se javila Skrivena, sa strašnim rečima: "Smrad bilo Biljanu kada je dovela ovakvog smrada ovde! Sram te bilo ku.vetino, Biljana!

David je pobesneo kada je ovo čuo, kao i Dejan, a Mungos je besno izašao.Svi su osudili reči Skrivene, posebno Aleksandra i Dejan, a voditeljka je rekla da Skrivenu ćeka kazna zbog takvog ponašanja i ta je to zabranjeno.

"Ovakvo poniženje nisam doživeo, da mi neko nazove majku sa dva sina i ćerkom tako. Miljana je od sada nevidljiva za mene. I Aleksandra je rekla da joj je krivo zbog cele situacije", bio je ogorčen David.

Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track