U SAVRŠENOM BRAKU SU 3 DECENIJE: Ovako je Žika Šarenica upoznao svoju ženu! Neverovatno!
Foto: Marina Lopičić

LJUBAVNA PRIČA

U SAVRŠENOM BRAKU SU 3 DECENIJE: Ovako je Žika Šarenica upoznao svoju ženu! Neverovatno!

Stars -

Živorad Žika Nikolić, voditelj emisije "Žikina šarenica", i njegova supruga Zorana slučajno su se upoznali 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici.

Iskrice emocija su sevnule, a njih dvoje su već tri decenije u skladnom braku koji je prepun ljubavi i razumevanja.

"Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio "Poselo", a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana", priseća se Žika Nikolić.

Od toga trenutka su postali nerazdvojni, a sedam godina kasnije su se i venčali.

"Meni je bilo stalo da ozakonimo našu vezu, tako da sam ja poželeo da to učinimo istog datuma kada smo se i upoznali, 24. jula. Nije nam bio važan papir jer smo i bez njega živeli lepo, ali želeli smo i to da učinimo. Moram priznati da nismo razmišljali o crkvenom venčanju",rekao je Žika.

On iz prvog braka ima ćerku Ružicu, koja je ekonomista, dok je Zorana sa prethodnim suprugom dobila ćerku Katarinu (30), koja je pravnik.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Puls

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog razlike u godinama svi su sumnjali u njihovu ljubav: Evo koji poznati parovi prkse svim tabuima (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja