BOLESNA ZBOG MUŽA: Dara se krila od Milana na snimanju Granda
Foto: Vladimir Milovanović, Damir Dervišagić

NIJE JOJ DOBRO

BOLESNA ZBOG MUŽA: Dara se krila od Milana na snimanju Granda

Stars -

Mora da leži i da se odmara, rekao je Milan za Kurir

Dara Bubamara iskulirala je susret s (bivšim) mužem Milanom Kesićem slagavši da je bolesna, a samo pola sata posle toga objavila je sliku iz bazena.

I Dara i Milan su bili na spisku gostiju u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića, koja se snimala u četvrtak. Pevačica je kod bivšeg direktora trebalo da otpeva novu pesmu na plejbek. Međutim, ispalila ga je i nije došla. Milan je u „Grand“ došao kao producent da bi se sa Sašom Popovićem dogovorio o promociji kompozicije iza koje stoje di-džejevi iz Francuske i Srbije, ali svi novinari su ga najviše pitali za Bubamaru.

- Dara, nažalost, nije mogla da dođe jer je bolesna. Ima visoku temperaturu, oko 40 stepeni i kašlje. Mora da leži i da se odmara - rekao je Milan za Kurir.

foto: Instagram

U sve to bismo i mogli da poverujemo da se Dara samo pola sata nakon ove njegove izjave nije pohvalila na društvenim mrežama kako uživa u spa-centru.

- Dan za spa - napisala je Dara ispod slike koju je postavila na Instagram, pa ju je kasnije obrisala.

foto: Vladimir Milovanović

Dara Bubamara je nedavno otkrila da se nije zvanično razvela od Milana Kesića, ali da više ne žive zajedno. U vezi je s košarkašem Dušanom Bunićem.

Bonus video

OBOŽAVATELJI JE NAZVALI SRPSKOM PAMELOM: Dara Bubamara stavila BUJNE GRUDI u prvi plan!

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja