Bojan Vasković: Odbio sam Zvezde Granda
Foto: Dragan Kadić

Nije Hteo kod Saše POPOVIĆA

Bojan Vasković: Odbio sam Zvezde Granda

Stars -

Frontmen Leksington benda odabrao je da gradi karijeru kao pevač u grupi i danas smatra da je doneo ispravnu odluku jer se rizik isplatio

Bojan Vasković, pevač Leksington benda, otkrio je da je svojevremeno odbio ponudu da se takmiči u najpopularnijem muzičkom šou „Zvezde Granda“.

Umesto da lakšim putem dođe do popularnosti, ovaj Sarajlija izabrao je da bude pevač u bendu čija je budućnost u tom trenutku bila neizvesna. Sada, skoro deset godina, s ponosom ističe da nije pogrešio i da se rizik isplatio.

- Mislim da ni sada, iz ove perspektive, ne bih učestvovao ni u jednom muzičkom takmičenju. Nikada sebe nisam video u tome. Kad sam počinjao, bilo je nekih ponuda da idem u „Zvezde Granda“, ali meni to nije bilo interesantno. Više sam voleo da sam gradim svoj put - kaže Vasković, koji je danas jedan od najpopularnijih pop izvođača u zemlji.

I njegov Leksington bend postao je mnogima omiljena grupa. Da nije tako, momci ne bi odlučili da se sa svojim fanovima ove godine druže na Tašmajdanu. Bojan i njegove kolege uveliko se spremaju za 17. jun, kada će na ovom kultnom beogradskom mestu održati koncert za koji vlada ogromno interesovanje.

Sem njih, na istom prostoru poslednjih nedelja dosta muzičara je imalo zapažene nastupe, ali Bojan kaže da to ne smatra konkurencijom.

- Moje mišljenje je da toga u muzici nema. Mi smo na Tašu 17. juna, pre nas je bilo nekoliko koncerata, biće ih još tokom leta, ali svako ima svoju publiku, svoje pesme i tu nema konkurencije. Meni je drago što Leksington porede sa OK bendom ili sa Tropikom, jer su oni fenomenalni. To su naši drugari, imamo lep odnos i nadam se da će u budućnosti biti i nekih dueta s njima - zaključio je pevač.

foto: Damir Dervišagić

Oženjen lepoticom

LJUBOMORAN SAM NA ŽENU JER JE ZGODNA

Otkad se pojavio na muzičkoj sceni, Bojan ima epitet miljenika žena i tinejdžerki. Interesovanje lepšeg pola nije opalo ni kada se oženio Aleksandrom, a ni kada je postao otac devojčice. Pevač kaže da njegova supruga nije ljubomorna, ali da njemu nije svejedno jer je i ona veoma atraktivna.

- Mislim da moja žena nije ljubomorna, nema potrebe za tim. A ja na nju? Ja sam mnogo ljubomoran (smeh) - kaže Vasković. M. DEJANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track