(KURIR TV) IZGORELA DO TEMELJA: Pogledajte zgarište farme Karađorđa Subotića!
Foto: Dragan Kadić, Kurir, Damir Dervišagić

KARAĐORĐE OPTUŽIO BIVŠEG DEČKA SVOJE ĆERKE ZA POŽAR

(KURIR TV) IZGORELA DO TEMELJA: Pogledajte zgarište farme Karađorđa Subotića!

Stars -

Karađorđe Subotić optužio je Aleksandra Čabarkapu da je u noći između četvrtka i petka zapalio njegovu farmu u blizini Vinče, a šteta je procenjena na 7.000 evra!

Požar je izbio oko pola tri ujutru dok je Karađorđe gostovao na TV Hepi. Komšinica mu je javila i on je pojurio na svoj ranč, koji se nalazi u blizini Vinče.

- Zatekao sam vatrogasce i policiju koja je pravila uviđaj. To je bio ogroman plamen, nije se moglo disati. Nisam se toliko uplašio požara koliko se plašim da nešto ne uradim jer kiptim od besa. Policija će reagovati, a ukoliko ne bude tako, ja ću stvar preuzeti u svoje ruke. Siguran sam da je Čabarkapa podmetnuo požar jer je bolestan i sujetan. Osvetiću se na svoj način, pa šta bude, biće! Neka se pripazi - iznervirano kaže za Kurir otac učesnice „Parova“ Aleksandre Subotić, koja ima dete s Aleksandrom Čabarkapom.

foto: Zorana Jevtić

Kurir je Karađorđa juče pre podne sreo prilikom izlaska iz policijske stanice u 29. novembra, gde je prethodno prijavio Čabarkapu. On se požalio da mu je sve uništeno i poveo nas na imanje kako bi nam pokazao učinjenu štetu. Tamo smo zatekli stravičan prizor: štalu koja je potpuno izgorela, kao i oprema koja je bila u njoj i, nažalost, kako tvrdi Karađorđe, nekoliko pilića i mačića.

- Šteta je oko 7.000 evra. Najgore od svega je što su u požaru stradale mace i pilići, a srećom, ostale životinje, konji, koze, psi, guske, kokoške, nisu. Čabarkapa je pilićar i štetočina u obliku pacova koji uništava nedužne životinje i plaši žene. Da ima imalo muškosti, izašao bi i rešio taj problem koji ima sa mnom. Neću mu ostati dužan - rekao nam je Karađorđe.

foto: Privatna Arhiva

U sve se meša

DEVOJKA ME OSTAVILA ZBOG NJEGA!

Karađorđe Subotić tvrdi da je Aleksandar Čabarkapa dan zvao njegovu devojku Jelenu M. (20) telefonom i zapretio joj ubistvom ukoliko ga ne ostavi. Poziv je stigao sa skrivenog broja.

- Ta muška osoba se predstavila kao Čabarkapa, pretila ubistvom i mojoj Jeleni i njenom detetu. Veoma se uplašila! Planira da me ostavi i već govori: „Ja nemam ništa s tobom. Ko si ti u mom životu?“ Neverovatan preokret. Prinuđena je da me ostavi na neki način, iako sam spreman da je zaštitim!

MARIJA DEJANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track