(FOTO) SRBIJA TREBA DA BUDE PONOSNA ŠTO POSTOJIŠ: Ona ima sve razloge da se uobrazi! Finale je njeno!
Foto: Printscreen

ZVEZDE GRANDA

(FOTO) SRBIJA TREBA DA BUDE PONOSNA ŠTO POSTOJIŠ: Ona ima sve razloge da se uobrazi! Finale je njeno!

Stars -

Jovana Vasić, kandidatkinja Zvezda Granda gazi ka finalu takmičenja. Ona je oduševila žiri, a sa njom u duelu pevala je Nevena Stojković koja večeras nije briljirala.

Njih dve imaju po 18 godina, a Jovana je zahvaljujući stasu ali i glasu izazvala reakcije žirija.

foto: Printscreen

"Obe imate 18 godine, sa takvom sigurnošću, talentom bile ste fantastične večeras... ali večeras i od sada se igra na ispadanje nema gledanja kroz prste. Pored tebe Nevena je stajala devojka koja po mom mišljenju gazi put ka finalu. Ne znam odakle da počenam, a da se ne uobraziš, a smatram da imaš sve razloge da se uobraziš. Tvoj grad i Srbija treba da budu ponosni što postojiš. Prelepa, taj glas, urođena aristokratska i damska pojava, ti si Jovana moj favorit", rekla je Jelena Karleuša.

foto: Printscreen

Aca smatra da je Nevena bila solidna.

"A druga, ti stvarno dobro izgledaš, neka bude za sada ponos svojih roditelja", rekao je Lukas. Bosanac smatra da je Nevena bila dobra i da je pesmu Ane Bekute dobro navežbala.

foto: Printscreen

"Ima od tebe posla, imaš dobar triler, međutim intonacija ti beži", rekao je Bosanac.

"Što se tiče Jovane, ti si bila odlična, samo jedna mala preporuka, kada su niske lage, ne idi u jačinu", posavetovao je Stojković takmičarku.

Tajnstveni član žirija je za Nevenu rekao da se borila u prvoj pesmi, dok se u drugoj izvukla. Kada je reč o drugoj takmičarki, Jovani je rekao da je sve bilo na mestu.

foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja