SEKSI SPOT KRMKA U ŠKOLI: Ministarstvo prosvete zgroženo, šalje inspekciju!
Foto: Promo

REAGOVALI

SEKSI SPOT KRMKA U ŠKOLI: Ministarstvo prosvete zgroženo, šalje inspekciju!

Stars -

U video-klipu čije je snimanje odobrila direktorka osnovne škole iz Smedereva pevač seksualno uznemirava profesorku, viri joj pod suknju, a maloletna deca to gledaju

foto: Promo

Goran Žižak, poznatiji kao di-džej Krmak, ne samo što je snimio skandalozan spot za pesmu „Profesorice“ u Osnovnoj školi „Dimitrije Davidović“ u Smederevu nego se u njemu pojavljuju i maloletna deca koja prisustvuju scenama seksualnog uznemiravanja, a zbog svega navedenog reagovaće Ministarstvo prosvete.

foto: Promo

O snimanju spota za Krmkovu pesmu u kojoj peva „Profesorice, nauči me džidži-midži, čekam te, u podrum siđi“, i u kojem profesorki viri ispod kratke suknje dok ona širi noge ispod svog stola, resorno ministarstvo nije bilo upoznato.

foto: Promo

- Snimanje muzičkog spota u Osnovnoj školi „Dimitrije Davidović“ u Smederevu, prema mišljenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, neprimereno je i neprihvatljivo. Po nalogu ministra, Republička prosvetna inspekcija izvršiće vanredni inspekcijski nadzor koji će utvrditi da li su poštovane zakonske procedure prilikom izdavanja prostora za snimanje spota - rekli su za Kurir iz kabineta ministra Mladena Šarčevića.

Nadzor

Inače, ministarstvo, tačnije Školska uprava Požarevac, odmah je reagovala po saznanju da je spot emitovan.

- Na zahtev ŠU Požarevac, direktorka škole je dala izjavu u kojoj je navela da nije tražila scenario muzičkog spota, pa samim tim nije ni bila upoznata s njim. Direktorka škole za odluku o ustupanju prostora nije imala saglasnost Republičke direkcije za imovinu. Vanredni republički inspekcijski nadzor utvrdiće sve okolnosti, a nakon toga ministarstvo će postupiti u skladu sa inspekcijskim izveštajem - kažu u ministarstvu.

Direktorka zaćutala

Osnovna škola „Dimitrije Davidović“ najstarija je obrazovna ustanova u Smederevu, a direktorka Snežana Đurić prethodnih dana u svojim izjavama branila se da nije bila upoznata da će di-džej Krmak snimiti opskuran spot u kojem pevač zaviruje profesorki pod suknju i seksualno je uznemiravati, da će se u kadrovima pojavljivati maloletna deca.

- Molim vas, izvinite, zaista nemam vremena da danas dajem izjave. U školi imamo mnogo posla, ako nije problem da se čujemo neki drugi dan, u gužvi smo stvarno - rekla nam je Snežana Đurić juče kad smo je pozvali za komentar.

Di-džej Krmak nije odgovarao na naše pozive.

I ONI SU SNIMALI U ŠKOLAMA

foto: Printscreen

ĐOGANI „SKAČI“ U DVORIŠTU

Đole Đogani je pre tačno 20 godina snimio spot za pesmu „Skači“ u dvorištu jedne zemunske srednje škole. U video-klipu nije bilo ničeg što bi moglo narušiti ugled te obrazovne ustanove i verovatno zato nije ni bilo reakcije i pobuna nadležnih.

foto: Printscreen

Karleuša u halterima u gimnaziji

2008. u oskudnom čipkanom vešu i halterima JK se valjala u krevetu postavljenom u svečanoj sali Karlovačke gimnazije. Za snimanje spota gimnazija je dobila 35.000 dinara. Nastavnici i učenici, tražili su zabranu emitovanja Jeleninog videa.

foto: Printscreen

Mia Borisavljević kasnili Časovi

Mia Borisavljević je 2013. bila seksi učiteljica matematike u spotu za pesmu „Luda glava“. Zbog snimanja kadrova nastava u toj osnovnoj školi je kasnila jer su đaci bili oduševljeni i želeli su da se slikaju s pevačicom.

Kurir / Ivan Ercegovčević POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLICITNI SNIMCI SRPSKOG VODITELJA: Zbog suđenja za NASILJE pobegao iz Srbije, a ovim je ŠOKIRAO SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track