SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZA KURIR: Kad se iznerviram, psujem na utakmicama!
Foto: Dragan Kadić

KO BI REKO

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZA KURIR: Kad se iznerviram, psujem na utakmicama!

Stars -

Vatreni sam navijač crveno-belih, a kad se iznerviram, ne biram reči, otkriva pevačica za Kurir

Snežana Đurišić (58) vatreni je navijač Crvene zvezde, redovno ide na utakmice, a kad njen omiljeni tim gubi, za njihov neuspeh krivi sudije! Tako se neretko može čuti da pevačica s tribina viče „Sudija, pe*eru“ i „Sudija, Turčine“!

- Volim da odem na te velike utakmice. Vatreni sam navijač Zvezde. Kad se iznerviram, psujem! - otkrila nam je kroz smeh pevačica i dodala da ipak ne nosi dres na tribinama.

- Na stadion idem sportski obučena, u farmerkama i majici - kaže Đurišićka.

foto: Dragan Kadić

Snežani često prave društvo njena deca i kolege, među kojima je Miša Mijatović.

- Sa Snežom mi je uvek ekstra! Ona je moj stari ortak, godinama radimo zajedno - kaže harmonikaš i priznaje da mu je ponekad neprijatno zbog pevačicinih psovki:

- Snežana Đuriđić psuje kao kočijaš na utakmicama! Meni nekad bude simpatično, a nekad pretera, pa mi ne bude baš prijatno. Pogubi se kad igra reprezentacija ili kad Zvezda igra sa stranim klubovima. Na sudiju baca i drvlje i kamenje, a ja se pravim da je ne znam. Ljudi se okreću, a kad vide da je to Snežana Đurišić, čude se, nije im jasno da je ona tako strastven navijač.

Mijatović otkriva šta Snežanu najviše nervira.

- Kad počne da psuje sudiju, to je šou! Ako nekome da žuti ili crveni karton, Snežana odmah viče: „Što našem daje, što ne da njihovom?!“ A onda počne da ga psuje, i to baš bezobrazno: „Sudija, pe*eru“ i „Sudija, Turčine“ - ispričao nam je Miša kroz smeh.

Miša otkrio

Muž bežao od nje po tribinama

Sa Snežanom je na utakmice često išao i njen pokojni muž Slobodan Gvozdenović, koji je bežao od nje po tribinama!

- On sedne dalje od nas i kaže: „Beži, neću da me vidi neko da sedim pored nje.“ Naravno, Sloba se šalio - kaže Miša Mijatović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OD NJE JE NASLEDILA TALENAT Ovo je majka Snežane Đurišić

Kurir / Nastassia Janković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track