OTKRIVENA STOJINA TAJNA: Pevačica imala loše ocene, a evo u koju je školu išla
Foto: Damir Dervišagić

BILA JE LOŠ ĐAK

OTKRIVENA STOJINA TAJNA: Pevačica imala loše ocene, a evo u koju je školu išla

Stars -

Nije nikakva tajna da su pevači mahom neobrazovani, ali iznenadilo nas je kad smo dobili na uvid svedočanstvo Stoje Novaković, koja je osnovnu školu prekinula jer nije bila u stanju da je završi.

(FOTO) STOJA 16 SATI PROVELA KOD FRIZERA: Pogledajte kako sada izgleda pevačica!

Nju je razredna poslala u školu za decu sa posebnim potrebama. Već od prvog razreda kuburila je sa ocenama. Dok obično sva deca u prvom, drugom i trećem razredu budu odlična, Stojin prosek bio je 3,2, 2,8 i 2,7. Peti razred je ponavljala zbog jedinica iz srpskog i matematike, a iz drugog puta ga je jedva završila, i to sa prosekom 2,40.

“Ne želim ništa da kažem o Stojinim školskim danima jer o njima nema šta lepo da se kaže. Ne slušam njene pesme i ne dičim se njome. Reću ću samo da je bila veoma loš učenik i da tokom prva tri razreda nije pevala u školskom horu”, kaže za Svet Dobrila Milinov, Stojina učiteljica za "Svet".

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on

Iako je imala loše ocene, Stoja je bila dobra i kulturna devojčica, pa je iz vladanja uvek imala najviše ocene. Ipak, i pored sve dobre volje, ona nije bila u stanju da završi osnovnu školu, pa je po preporuci razredne Vinke Krstonošić iz svoje škole Đura Jakšić prebačena u školu za decu sa posebnim potrebama 9. maj u Zrenjaninu.

Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LUDILO NA NASTUPU: Pogledajte kako Stoja RAZVALJUJE kad peva UŽIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track