(VIDEO) SAV TALENAT NASLEDIO OD TATE: Ovo je sin Željka Bebeka kojeg do sad niste videli! Prži na gitari!
Foto: Damir Dervišagić

NASLEDNIK

(VIDEO) SAV TALENAT NASLEDIO OD TATE: Ovo je sin Željka Bebeka kojeg do sad niste videli! Prži na gitari!

Stars -

Sin legendarnog pevača Željka Bebeka, Zvonimir (14), krenuo je očevim stopama.

Naime, on je sa slavnim ocem zajedno nastupio na CMC festivalu u Vodicama sa numerom “Ono nešto naše”.

- S obzirom da smo prvi put zajedno nastupali pred ogromnom publikom i na mestu koje je važno za muziku, imao sam veću tremu nego kada sam sam na pozornici. Na svu sreću trema brzo prođe i zaista smo tokom celog nastupa u svirci uživali i sin i ja - priča Bebek i dodaje da nije verovao da će tako brzo sin Zvonimir krenuti njegovim stopama.

On je pre samo dve godine krenuo na Rok akademiju u Zagrebu i odličan je đak. Iako je mlad, mislim da je bogata muzička karijera pred njim. Naravno, kada nešto u životu radite iz sve snage i od srca, onda su velike mogućnosti da postanete izvrsni. Ja sam mu to savetovao i on je prihvatio moj savet. Vredno radi svakog dana i sve je bolji i bolji.

Na pitanje da li smatra da može da u budućnosti zaseni tatinu karijeru, Zvonimir u smešak kaže:

- Teško je imati veću karijeru od tatine, ali ću se potruditi da uradim sve što je u mojoj moći.

Od Željka saznajemo da će i u buduće, često nastupati zajedno sa sinom.

- On će biti čest gost na mojim budućim nastupima i to sa jednom ili dve pesme kada budem radio žive svirke sa bendom. Premlad je da bi preuzeo na sebe odgovornost vodećeg čoveka u bendu, ali može da bude na bini i odsvira sve one stvari koje ćemo u budućnosti komponovati za dve gitare. Smislićemo mi način na koji ćemo nas dvojica sarađivati. Osim što će svirati na gitari, verujem da će i pevati. Od jeseni počinje da pohađa časove pevanja na Rok Akademiji. Jako sam ponosam tata. Često ističem da je sin lep na mamu, a jako talentovan na tatu - s ponosom priča Željko Bebek.

Kurir.rs/Blic/Dafina Dostanić/Foto )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja