ABRONOŠA: Prsata na ivici nervnog sloma zbog koleginice

Usred srede

ABRONOŠA: Prsata na ivici nervnog sloma zbog koleginice

Stars -

Zdravo, drage moje abronošice. Stiglo mi je mnogo poruka od vas i hvala vam što me čitate i što vam se moje priče dopadaju. Zato, nastavljamo u istom duhu.

Jedna pevačica, zvaćemo je Prsata, nedavno je napravila skandal ispred splava na kojem je te večeri pevala. Ona je pobesnela kad je videla da nema nijednog novinara. Očekivala da će je ispred splava dočekati gomila fotografa i kamermana, ali se prevarila. Kad je stigla i videla da niko nije došao da je slika, počela je da histeriše. Još kad su joj rekli da je veliki broj novinara na splavu u komšiluku, gde je pevala njena koleginica, umalo da doživi nervni slom.

Jedan moj drug koji radi na splavu gde je Prsata pevala mi je rekao da je toliko urlala da se tresao Novi Beograd. „To nije moguće! Šta ona to ima pa su otišli kod nje? Pa zna se valjda ko pravi šou! Ja sam zvezda, ja sam lepša! Pogotovo što sam zgodnija i atraktivnija. A ko je ona?“ Menadžeri su pokušavali da je umire, ali ona je i dalje vrištala. U nekom trenutku se setila svoje poznanice novinarke i zamolila je da bar ona dođe na splav i fotka je za novine. Tek kad je ispozirala tom jednom fotografu, popela se na binu i zapevala. Bar je publika došla.

Druga priča tiče se jedne folk pevačice, zvaćemo je Šašava. Ona je rešila da batali muzičku karijeru, da napusti grad i započne novi život na selu. Šašava je već od svog kolege koji ima farmu kaparisala neke životinje, a sada razgleda placeve. Kako mi kaže njen kolega, Šašavoj se smučila estrada i odvratni ljudi koji samo glume da su joj drugari, pa je, smatra, najbolje da ode u prirodu. Kupila je oko 150 grla stoke, što krava, svinja, što koza, a planira i da se bavi zemljoradnjom.

Lično sam videla papire i račune za kupljene životinje, a naravno, na mestu potpis kupca stoji njen. Ne znam tačno iz kog razloga to krije, ali načula sam i da duguje neki veliki novac pojedinim kolegama, pa želi da pobegne u ilegalu. Očigledno ne želi da se zna gde će živeti.

Toliko od mene. Čitamo se sledeće srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja