SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU: Zbog smrti muža sam pala u depresiju!
Foto: Damir Dervišagić

Pobedila depresiju

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU: Zbog smrti muža sam pala u depresiju!

Stars -

Snežani Ðurišić se, tri godine nakon smrti muža Slobodana Gvozdenovića, vratio osmeh na lice. Pevačica svog voljenog čoveka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboleti, ali je uspela da se trgne i nastavi dalje. O tom periodu nerado govori, ali je sada rešila da otkrije da je nakon njegove smrti zapala u tešku depresiju.

Teško vreme

- Pisac čiji sam ceo opus pročitala je Benedikt, a kad sam bila u teškoj psihičkog situaciju zbog gubitka supruga, knjiga „Put kojim se ređe ide“ mi je pomogla da se izvučem. Bilo je to teško vreme za mene. Nisam znala kako ću dalje - ispričala nam je Snežana Ðurišić na promociji novog romana „Seti se naše ljubavi“ Vesne Dedić.

foto: Printscreen YouTube

Obična žena

Iza pseudonima Benedikt krije se kanadski pisac i filmski reditelj srpskog porekla Božidar Damjanović, kome je pevačica zahvalna što joj je pomogao da pobedi teško stanje.

- Knjige čitam od malih nogu. Od domaćih pisaca volim Ljiljanu Habjanović, Vanju Bulića, Isidoru Bjelicu, Jelenu Bačić i Vesnu Dedić i Radusinović, koje nosim na odmor ili čitam pre spavanja. Nemam ambicija da opišem svoj život u autobiografiji. Mislim da to ne bi bilo zanimljivo. Moj život je oskrnavljen Slobodanovim odlaskom. Nikad tu prazninu niko neće popuniti. Kad je bio živ, imala sam porodicu, a sad to više nije isto. Mladi bi rekli da nisam kul jer o meni nema skandala. Privatno sam sasvim obična žena, koja nije Snežana sa scene - zaključuje muzička urednica „Zvezda Granda“.

Ljubomir Radanov

foto: Dragana Udovičić

POČELA SAM KAO ZABAVNJAK

Snežana Ðurišić jedan od prvih javnih nastupa imala je kao dete, sa 11 godina. Tada je nastupila na festivalu Beogradsko proleće. Pevala je pop muziku rame uz rame s Nadom Knežević i drugim legendama.

- Počela sam kao tipičan zabavnjak. Međutim, dobila sam savet od muzičke urednice na Radio Beogradu i moje druge majke Radmile Trifunović da pevam narodnu muziku. Na audiciji sam pevala pesme Lepe Lukić i ostala u narodnoj muzici. I dalje volim dobru pop muziku koja ima pevački zadatak - ispričala nam je Snežana.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OD NJE JE NASLEDILA TALENAT Ovo je majka Snežane Đurišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track