Najnovije vesti

POSLE 16 GODINA DENSERI PONOVO ZAJEDNO: Slađa se vratila Ðoganiju!
Foto: Marina Lopičić

SARADNJA

POSLE 16 GODINA DENSERI PONOVO ZAJEDNO: Slađa se vratila Ðoganiju!

Stars

Slađa Delibašić i Ðole Ðogani ponovo su zajedno! Kako saznajemo, posle 16 godina od njihovog razvoda i pevačicinog napuštanja grupe Ðogani fantastiko, bivši supružnici će udružiti snage.


Denser je dobio ponudu od vlasnika jedne diskoteke da nastupi s bivšom suprugom kad se bude održavalo „Veče devedesetih“ jer su u tom periodu njih dvoje bili najjači i najmoćniji na muzičkoj dens sceni.

foto: Dragan Kadić

Spojili se


- U pregovorima sam s nekim ljudima da ponovo radim sa Slađom. Nas dvoje imamo hitove koji se i danas slušaju, a ljudi sve više traže tu muziku. Meni posao s mojom Vesnom odlično ide, ali pre su bila srećna vremena, kad su se svi primali na dens i ples. Gagi i Anabela su nedavno radili zajedno i to se odlično pokazalo. Vesna neće s nama pevati jer nije bila tada u grupi, ali gledaće nas iz separea - kaže frontmen dens dua.

 

Pozvali smo Slađu, koja je oduševljena idejom da se vrati bivšem mužu.

- Ðole mi još ništa nije rekao, ali to je sjajno. Pristajem odmah na to. Mi imamo hitove, a ne ovaj današnji šund. Odlična je ideja da se spojimo i radimo kao nekad. Sećam se da smo tada imali dnevno po četiri koncerta, bili smo najtraženiji, a vidim da se iz dana u dan dens sve više traži po klubovima - kaže Slađa.

foto: Nemanja Pančić

Razvod


Slađa i Ðole započeli su vezu 1987. , a grupu su osnovali dve godine kasnije. Oni su 1992. snimili album „Oluja“, a popularnost su doživeli posle godinu dana s pesmom „Mars“. Kad su 2001. okončali brak, iz kojeg imaju dve ćerke, Slađa je napustila grupu, a kao njena zamena došla je Vesna, koja se udala za Ðoleta. Slađa je započela solo karijeru i do sada snimila šest albuma, a Ðogani je još uvek s Vesnom - i u braku i u grupi.


M. Dejanović

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJSEKSIPILNIJA BAKA NA ESTRADI: Slađa ima 48 godina, a zbog ovoga i dalje ima VRHUNSKO TELO

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...