NIKO GA JOŠ NIJE VIDEO: Marina Visković se uselila kod dečka kog krije od javnosti!
Foto: Dragan Kadić

GODINAMA SU U VEZI

NIKO GA JOŠ NIJE VIDEO: Marina Visković se uselila kod dečka kog krije od javnosti!

Stars -

Pevačica Marina Visković, koja je već godinama u vezi sa dečkom kojeg krije od javnosti, konačno je priznala da ljubav cveta u njenom životu i da se uselila u dom svog dragog.

MARINA VISKOVIĆ PRIZNALA: Moj porok mi previše smeta, volela bih da ga se rešim!

Marina priznaje da njena veza sa misterioznim momkom nalikuje svakoj drugoj i da ima i lepe momente i nesuglasice.

"Pa gde ja da se ne uselim kada sam ovakva, jeste li vi ludi? Vatrena sam jako, a nas dvoje se divno slažemo. Dugo smo zajedno, prepiremo se samo zbog nekih normalnih stvari", kaže Marina.

Ona ističe da nije ljubomorna i da prvenstveno veruje u sebe.

Meni nikada nije manjkalo samopouzdanja, nikada nisam imala te strahove, znam ko sam i koliko vredim. Ako mene neko prevari, on gubi. Nikad nisam bila ljubomorna. Ceo život sam po klubovima i vidim šta se dešava i jednostavno znam šta mogu da očekujem i šta mogu da imam. Nisam tip koji će da proverava i proganja. Ja studiram, pevam i snimam album", rekla je Viskovićeva.

Marina Visković studira psihologiju.

"Na fakultetu sam neprepoznatljiva. Vrlo ozbiljno doživljavam studentske dane i ispite. Dođem, preslišavam se, razmišljam o predmetu. Mene ljudi i ne prepoznaju na fakultetu. Ne kupujem ispite, stvarno studiram iz ljubavi. Moj tata je profesor, moji baba i deda su doktori nauka. Kada je došao trenutak, opredelila sam se za smer kojim hoću da idem. Teško mi je da uskladim ispitne obaveze i nastupe, ali kad god da bude, dobro će mi doći završetak fakulteta. Nadam se da ću ove godine završiti treću godinu", istakla je pevačica.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SA NJOM NEMA ZEZANJA: Neće vam biti dobro kada vidite kako Marina Visković BOKSUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja