(KURIR TV) ZAJEČARCI PODRŽALI HUMANITARNU AKCIJU: Ošišaj kosu, budi rOKer!
Foto: Ivan Trujić

HUMANITARNA AKCIJA

(KURIR TV) ZAJEČARCI PODRŽALI HUMANITARNU AKCIJU: Ošišaj kosu, budi rOKer!

Stars -

Naši poznati rokeri i posetioci Zaječapske gitarijade dali podršku ženama obolelim od raka dojke, a za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo donira centimetar perike

Humanitarna akcija "Ošišaj kosu - budi rOKer", u organizaciji Zaječarskog piva i Zaječarske gitarijade, održana je na centralnom gradskom trgu, kako bi se pružila podrška za žene obolele i lečene od raka dojke iz udruženja „Budimo zajedno".

foto: Ivan Trujić

Za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo je doniralo centimetar perike za žene, a među najvećim donatorima bili su i članovi jednog od naših najpoznatijih rok bendova „Riblja Čorba".

foto: Ivan Trujić

Celokupna postava "Čorbe", nakon spektakularnog koncerta na Gitarijadi, poslala je jasnu poruku podrške i solidarnosti ovoj akciji.

foto: Ivan Trujić

“Hvala Gitarijadi i Zaječarskom pivu što su nas pozvali, a obaveza članova Riblje Čorbe je da pomažemo kada smo god u prilici da učinimo nešto dobro. Vicko i Džindžer su bili među prvima u redu za šišanje, a bio je to prvi put da su došli kod frizera posle ravno tri godine. Mi rokeri nemamo taj običaj da se često šišamo, ali bilo nam je drago da ovog puta promenimo taj trend“, rekao je Bora Đorđević, frontmen Čorbe.

Frizeri iz Saveza frizera Srbije su tokom celog dana akcije besplatno šišali posetioce Gitarijade, a sa svakim novim centimetrom kose rasla je podrška, ali i donacija članicama Udruženja.

(Kurir.rs, Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track