SEKSEPILNA: Goga osunčala grudi
Foto: Privatna Arhiva

SEKULIĆEVA PRAVA BOMBA I U ČETRDESTOJ GODINI

SEKSEPILNA: Goga osunčala grudi

Stars -

Pevačica stesala liniju, pa brže-bolje otrčala na plažu kako bi kupačima pokazala bujno poprsje

foto: Privatna Arhiva

Goga Sekulić što je starija, sve je bolja riba. I kad se u četrdesetoj godini skine u bikini, i dalje izgleda kao seks-bomba.

Pevačica izuzetno vodi računa o svom telu, a pogotovo otkad je našla mlađeg muškarca Uroša Domanovića. Pomoću zdrave ishrane i napornih treninga u teretani uspela je da izgubi višak kilograma koje je zimus nabacila i potpuno se spremi za leto. Kao i uvek, njene bujne silikonske grudi izbile su u prvi plan. Sveže remontovane, uz Goginu novu liniju izgledaju savršeno. Sudeći po ovim fotografijama, njene mlađe koleginice dobile su ozbiljnog konkurenta.

foto: Privatna Arhiva

Ona je nedavno imala nastup u Hrvatskoj, pa je iskoristila slobodne sate da trkne do obližnje plaže i osunča se. Najviše voli kad je sama i niko je ne ometa. Upravo zbog toga je uplatila aranžman za Majorku, gde će uskoro sama otputovati, dok će njen Uroš ostati u Cirihu kako bi se pripremio za nova takmičenja u džiju-džici. Odmor će iskoristiti i za poslovne sastanke jer planira da na toj omiljenoj destinaciji snimi spot za pesmu s jednom reperkom.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track