POROČAN ŽIVOT SRPSKOG KREATORA: Zbog njega je voditeljka dobila otkaz, s kumom JK ne priča, a sad je koristio drogu za silovanje
Foto: Kurir

POZLILO MU PA GA PRIVELI U POLICIJU

POROČAN ŽIVOT SRPSKOG KREATORA: Zbog njega je voditeljka dobila otkaz, s kumom JK ne priča, a sad je koristio drogu za silovanje

Stars -

Darko Kostić, najpoznatiji dizajner visoke mode u Srbiji, našao se u žiži javnosti kada je otkriveno da poseduje teške droge u stanu. Tokom svoje duge karijere vodio je buran život, a čini se da je i te kako nezgodan za saradnju i da ga odlikuje teška narav.

Tokom svoje duge karijere, koja je počela još tokom devedesetih godina prošlog vek, uspeo je da izgradi ime u svetu mode koje je prepoznatljivo i van granica naše zemlje.

foto: Damir Dervišagić

Mnoge naše poznate ličnosti su sarađivale sa njim, poput Marine Visković, Nataše Bekvalac, Jovane Joksimović, Mine Kostić i drugih, a nije malo onih sa kojima se javno sukobio.

Kumovao je Jeleni Karleuši tokom sklapanja njenog drugog braka sa Duškom Tošićem, a par godina kasnije su prekinuli dugu saradnju, uz reči da više nikada neće raditi sa njom. Skoro je tvrdio da Kim Kardašijan nije hvalila JK, te da je to uradio neko drugi, iako su starletine reči o našoj pevačici bile postavljene na njenom zvaničnom sajtu. Jelena ga je jednom prilikom oslovila rečima "estradni mulj", što se, verujemo, Darku nije dopalo.

foto: Dragan Kadić

Pre nekoliko godina javno se sukobio sa voditeljkom Anom Mihajlovski, kada je ona odbila da nosi njegove provokativne kreacije i doživela nervni slom, da bi zbog ne pojavljivanja pred publikom u uživo prenosu dobila otkaz u kompaniji "Emotion". Ana i Darko nisu razgovarali više od godinu dana, da bi potom izgladili odnose.

foto: Printscreen

Uvek je bio oštar na jeziku, pa su mnogi pevači, glumci i TV lica doživljavali da ih javno "oplete" bez pardona, a poslednji u nizu skandala je ipak mnogo ozbiljniji od pukih prepucavanja putem medija. Kostić je priveden u ranim jutarnjim časovima, jer je policija pronašla u njegovom stanu takozvanu drogu za silovanje.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Blic/V.M/Foto Kurir Damir Dervišagić/Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track