TELO VRETENO I MANJI NOS! Evo kako se Jelisaveta promenila od početka karijere!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

TELO VRETENO I MANJI NOS! Evo kako se Jelisaveta promenila od početka karijere!

Stars -

Atraktivna glumica poslednjih godina vodi računa o fizičkom izgledu, zbog čega sada izgleda mnogo bolje nego pre

Jelisaveta (Orašanin) Teodosić poslednjih nekoliko godina dosta je ulagala u svoj izgled, pa sada izgleda kao bomba! Novopečena supruga košarkaša Miloša Teodosića i popularna glumica drastično je smršala i operisala nos!

- Jelisaveta je godinama mučila muku s devijacijom nosa i na kraju je morala na operaciju. Urađena joj je i manja estetska korekcija, pa joj je sada nos dosta tanji nego ranije. Mislim da je tu intervenciju uradila još pre četiri godine - kaže naš izvor.

foto: Printscreen

Sazrela s godinama

U prilog ovim našim saznanjima idu i Jelisavetine fotke iz 2010, kad je snimala tinejdžersku seriju „Totalno novi talas“. Tada je imala samo 22 godine, nekoliko kilograma viška, kao i evidentno širi nos. Gospođa Teodosić je u međuvremenu izrasla u pravu bombu. Drastično je promenila svoj imidž, posvetivši se zdravoj ishrani i sportu. Shvatila je koji su joj aduti najjači, pa svoje duge, savršeno izvajane noge uvek stavlja u prvi plan.

Aktivni treninzi

- Ona se poslednje dve godine dosta aktivirala, a naročito otkako je počela da igra u seriji „Vojna akademija“, gde ima dosta fizičkih aktivnosti. Naporedo s tim, Jelisaveta je počela i redovno da trenira, ove godine je istrčala polumaraton. Nije ni čudo što se udala za sportistu (smeh) - kaže naš izvor blizak glumici.

Jelena Stuparušić

Karamba

MEDENI MESEC U MEKSIKU

Jelisaveta trenutno uživa na medenom mesecu s Milošem Teodosićem, a kako Kurir saznaje od izvora bliskih novopečenom bračnom paru, otišli su u Meksiko.

- Baš su želeli da odu daleko od Srbije i upoznaju nove, egzotične predele. Zbog njenih i njegovih obaveza taj medeni odmor trajaće samo desetak dana, ali krajem leta će ponovo ići na put - tvrdi sagovornik Kurira.

foto: Vladimir Šporčić

Nova sezona

„UBICE“ POČELE BEZ JELISAVETE

Glumci iz popularnog krimi TV hita „Ubice mog oca“ okupili su se pre nedelju dana i počeli sa snimanjem druge sezone serije, ali bez Jelisavete Teodosić.

Ipak, njeni fanovi mogu da odahnu - Jelisaveta će za nekoliko dana doputovati u Beograd i priključiti se ekipi serije, pošto je čeka uloga Tijane Popović. Kako saznajemo, Tijanin lik ovoga puta neće imati tako značajnu ulogu u seriji, pa će Jelisaveta snimati samo jedan dan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track